galatasaray lisesine fenerbahçeli müdür atamak

bu tüzük değişmeli lise müdürü niye yönetim kurulunda ne alaka ? sonuçta atamayı bakanlık yapıyor böyle saçma şey mi olur

buna engel olunması gerek bukadar tepkiden sonra mutlaka sepetlenmeli bu sikeci müdür
divan yönetim hicmi ses cikarmadilsr

normal bir fenerli de değil. kongre üyesiymiş.
engel olunmalı, çocukların şike-şaibe ve ağlama konusunda master yapması istenmiyorsa tabii.

galatasaray kongre üyesi olan zibilyon kadar fenerbahçeli var.

kaleyi içerden fethetmek için değil hepsi çıkar ve menfaat kapsamında çevreyi genişletmek için üye oluyor.

mesela kapanan reina sahibi mehmet koçarslan da kongre üyesidir ama koyu fenerlidir , aidatını ödemiyordu en son atıldı mı bilmiyorum.

böyle çok üye var ve bizim dışardan üye olmamız için ayrılan kota oldukça sınırlı.

kulüpte onlarca yüzlerce fenerli var. bunları temizlemeyenlerin buna karşı çıkacağına pek inanmıyorum.

taraftardan tepki gelirse belki zoraki davranırlar yoksa şeylerinde bile olmaz.

kulüp hain dolu.

sent via gsc

Galatasaray Lisesi'nde okuyanların Galatasaraylı olması gerekmediği gibi Galatasaray Lisesi'ndeki öğtermenlerin yöneticilerin de Galatasaraylı olması gerekmez . Deli misiniz yahu ?

Şu lise ile kulubun bağını koparmak lazım.Saçma sapan işler.

Galatasaray Lisesi'nde okuyanların Galatasaraylı olması gerekmediği gibi Galatasaray Lisesi'ndeki öğtermenlerin yöneticilerin de Galatasaraylı olması gerekmez . Deli misiniz yahu ?

Doğru, peki ne idüğü belirsiz herkesin Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurul Üyesi yapılması ne kadar doğru?

LİSE İLE KULÜBÜN İLİŞİĞİ DERHAL KESİLMELİDİR!

gsl müdürünün doğrudan kulübün yönetim kurulu üyesi olması semboliktir diye düşünüyorum.

yani yetkilerini diğer üyeler gibi kullanmayacaktır muhtemelen.

Geri
Üst Alt