Galatasaray Liv Hospital 2014/15 Sezonu Başlığı

Diğer olaylar bağdaştırmak anlamsız. Micov, arroyo, aradori vs yapsa hakkı kimsenin tek laf etmeye hakkı yok.

Yıllardır "Galatasaray taraftarıyım, Galatasarayda oynamak istiyorum" diye kafa iten herif geleli kaç hafta oldu ki icraya kalkıştın. Adice davranış bu. Kendini pazarlamak için her türlü numarayı yapıp 1-2 aylık alacak icin bilmiyorum normal değil.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Mayısta yeni seçim-şube belirsizliği,mali durum ve Ergin Hoca-Ekrem Hoca nın sene sonu biten kontratları. Of of kötü şeyler düşünmek istemiyorum. Pozitif olmak istiyorum.

Maaş ödeyemeyen kulüpten yeni takviye bekliyorduk biz de.Bu gidişle yeni fedalar bizi bekler.

Furkanda ihtar çekmiş bu da gidici. Bu adam haklı birsey diyemem buna. Zaten sezon öncesi gereken fedakarlığı yapmıştı.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Abi bizde sürekli oyuncular suçlu oluyor, bu ilk değil ki Whalen kaçtı, Zellous kaçtı, Marko gitti. Önce şubedekiler işini yapsın, sonra oyunculara gelelim.

Neyse yanlıştır umarım, sezon iptal yoksa.
O ayrı bir rezalet zaten. Ekim secimlerinde Murat Özyer'in kovulmasını bekliyordum ama umudumuz Mayıs'lara kaldı :(

Bu arada icradan sonra ihtar haberleri gecmeye basladı. Eğer iş icra değilde ihtarsa sorunlar cözülür. Zaten ihtar haberlerini 3 yıldır duyuyoruz. Eğer olay icra ise Ender hadi bir nebze, Kerem Gönlüm bir daha mümkünse Abdi İpekçi'nin yanından gecmesin.

Kerem ve Ender yoksa yüksek ihtimalle yeniliriz.

Kalan yerliler:
Sinan-Furkan-Ege-Göktürk-Nikolov

Ege-Göktürk-Nikolov üclüsü daha cocuk ve katki alabilecegimizi sanmiyorum, oynayabilecekleri takimlara gönderilmeleri gerekiyor. Koskoca maci 2 yerli ile götüremeyiz, ikisi de ilk 5 oyuncusu bu arada. Rotasyon SIKINTILI

Mayısta yeni seçim-şube belirsizliği,mali durum ve Ergin Hoca-Ekrem Hoca nın sene sonu biten kontratları. Of of kötü şeyler düşünmek istemiyorum. Pozitif olmak istiyorum.
Seçimin Mayıs ayında yapılacak olması bu acıdan güzel. Olduda takımlarımız başarılı oldu, sezon bitmesi ve transfer piyasasının canlanması Haziran sonunu buluyor. Mutlaka birşeyler düşünülecektir. Ergin Ataman sezonu tamamladığı taktirde en uzun calıstığı takım olacak karıyerinde. Kolayına bırakmak istemeyecektir. Ekrem hoca da aynı şekilde.

O ayrı bir rezalet zaten. Ekim secimlerinde Murat Özyer'in kovulmasını bekliyordum ama umudumuz Mayıs'lara kaldı :(

Bu arada icradan sonra ihtar haberleri gecmeye basladı. Eğer iş icra değilde ihtarsa sorunlar cözülür. Zaten ihtar haberlerini 3 yıldır duyuyoruz. Eğer olay icra ise Ender hadi bir nebze, Kerem Gönlüm bir daha mümkünse Abdi İpekçi'nin yanından gecmesin.

Cihat, olay Kerem'in Galatasaraylılığı üzerine kitlenirse hiçbir şey çözülmez. Bak kaç yıldır bu şubede oyuncular kaçıyor, ihtarlar çekiliyor sürekli bir sorun dönüyor. Rakiplerinin 1/3 bütçesiyle sezona başlayıp 5-6 ay maaş ödememek falan normal işler değil. Yoksa Kerem gitse ne olur kalsa ne olur öyle ağlanacak bir oyuncu değil, sorunlar çok başka yerde.

kerem gönlüm an itibariyle kovulmalıdır

digerlerine birsey demiyorum

özellikle ender iyi isler yapmıstır kaldıgı müddet,umarım furkanı kaybetmeyiz

furkan mühim

Seçimin Mayıs ayında yapılacak olması bu acıdan güzel. Olduda takımlarımız başarılı oldu, sezon bitmesi ve transfer piyasasının canlanması Haziran sonunu buluyor. Mutlaka birşeyler düşünülecektir. Ergin Ataman sezonu tamamladığı taktirde en uzun calıstığı takım olacak karıyerinde. Kolayına bırakmak istemeyecektir. Ekrem hoca da aynı şekilde.

İkisinin karakterine güveniyorum tek zaten. Onlar sonunda kadar direnecektir. Umarım adayların gelmeden bir planı olur şubeye dair. Gelince bir duruma bakar sonra karar alırız derseler iş yaş. Onlar da insan bir sabırı olur. 3 senedir aynı şeyleri yaşıyorlar.

yazk enderin artık ceylan sıçramalarını izleyemecğiz :(((
Kerem gibi büyük gaasssaraylı da bi daha bizim takıma gelmez.
(Önce yöneticilere sövüyorum)

Suç Kerem yada Ender'de değil,parasını ödemeyen yönetimdedir.Hanginiz parasız bir iş yerinde çalışırsınız.?

spor ile iş yerlerini karıştırmayalım birinde 2bin lira alıyorsun birinde 200 bin lira alıyorsun.

1. Tüm şubelerde yerliler, yabancıların parası ödendiği ve kendi paraları ödenmediği için isyanlarda ve kazan kaldırıyorlar,

Ben de bu tablonun bir an önce değişmesi taraftarıyım, bu durum yıllardır böyle ayrım yapılmamalı herkesin parası ödenmeli,

2. Tüm branşlarda saçma sapan bir anlayış hakim, paraları dengesiz ödeme, oyuncuları yönetememe, hocayla iletişim bozukluğu,

Adnan öztürkün dediği gibi makam mevki üretme, adam kayırma, yeteneksiz adamlara maaş bağlama, gereksiz harcamalar,

Birinin çıkıp bu olaylara el atması lazım, lüzumsuz ne kadar adam varsa derhal postalanmalı,

3. Ergin ataman gibi, Ekrem memnun gibi çok değerli hocaları tutmak için ne gerekiyorsa yapılmalı,

4. Takımlarımıza katkı veren oyuncular kalmalı gereksizler derhal gönderilmeli..

Farkı göremiyorum.Sonuçta çalışıyorsun ve para kazanıyorsun.İş farkları olabilir.Bu düzenin gerekliliği içindir.Ehil birine görevi verirsin. Burada hata parasını alamayanlarda değil,parayı ödemeyendedir.

büyük galatasaraylıyım diye gecinen herif 2 ayda kulübü icraya veriyor

tamam ac olsa acıkta olsa fakir olsa eyvallah

adamlar avrolarla burunlarını siliyorlar

gayet tabii para hakkı,yönetimsel anlamda da hata var ama su asamada kulüp zor durumdayken biraz gec alsan paranı ölürmüsün be bilader

Önce yönetime sövüyorum demişim zaten.
Spor ile iş hayatı çok farklı.Aynı paraları kazanmıyorsun bu en büyük fark.İş yerinde 5 ay olmayınca kovuyorlar sporda yine paranı alıyorsun.
Sonuç olarak yönetim çok büyük hhatalı ama bu 2 adamın yaptığını görmek beni daha fazla sinirlendiriyor hele hele Kerem'in yıllarca Ben Galatasaraylıyım,Galatasaray'da oynamadan basketbolu bırakmak istemiyorum cart curt laflarından sonra hemen 2 ay parasını alamayınca diklenmesini bana yakışık gelmedi.Kaldı ki oynadığı oynadığı 0.Birisi kaptan birisi yıllarca ben Galatasaraylıyım diye ağlayan zat.
Geçiniz arkadaş bu profesyonellik ayaklarını.20 sene basketten para kazanmışssın.Tuttuğun takıma gelmişsin hala para da para.

Cihat, olay Kerem'in Galatasaraylılığı üzerine kitlenirse hiçbir şey çözülmez. Bak kaç yıldır bu şubede oyuncular kaçıyor, ihtarlar çekiliyor sürekli bir sorun dönüyor. Rakiplerinin 1/3 bütçesiyle sezona başlayıp 5-6 ay maaş ödememek falan normal işler değil. Yoksa Kerem gitse ne olur kalsa ne olur öyle ağlanacak bir oyuncu değil, sorunlar çok başka yerde.
Tabi çözülemez o konuda haklısında benim Kerem Gönlüm'e serzenişim, anlastığı oyunculardan tekrar indirim isteyip yeniden anlasıp buna rağmen para sorununu çözemeyen şube yönetiminden bağımsız. Kerem Gönlüm denen şahıs şuan belki kulüpten parasını alamadığı için şikayetci ama aynı Kerem Gönlüm hem yıllardır Galatasaraylıyım naralarıyla ortalıkta dolastı hem de gidip her transfer dönemi Galatasaray kozunu kullanıp oynadığı kulüpte ücretini arttırdı. Cebini Anadolu Efes'ten cok Galatasaray doldurdu neredeyse bu adamın. Şimdi abilik yapıp gerekirse Hakan Şükür gibi ücretini alamayan oyunculara cebinden para vermesi gerekirken 3 kurus için gelmiş kulübü icraya veriyor. Olayı adamın Galatasaray'lılığına kitlemenin sorunu çözmeyeceğini bende biliyorum ama bu zatın olduğu yerde akıl mantık kalmıyor abicim malesef. Katlanamıyorum ben bu adama.

Geri
Üst Alt