Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.767
- 1.652
- 1.198
Ne güzel tam fner maçı öncesi mükemmel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ayrı bir rezalet zaten. Ekim secimlerinde Murat Özyer'in kovulmasını bekliyordum ama umudumuz Mayıs'lara kaldıAbi bizde sürekli oyuncular suçlu oluyor, bu ilk değil ki Whalen kaçtı, Zellous kaçtı, Marko gitti. Önce şubedekiler işini yapsın, sonra oyunculara gelelim.
Neyse yanlıştır umarım, sezon iptal yoksa.
Seçimin Mayıs ayında yapılacak olması bu acıdan güzel. Olduda takımlarımız başarılı oldu, sezon bitmesi ve transfer piyasasının canlanması Haziran sonunu buluyor. Mutlaka birşeyler düşünülecektir. Ergin Ataman sezonu tamamladığı taktirde en uzun calıstığı takım olacak karıyerinde. Kolayına bırakmak istemeyecektir. Ekrem hoca da aynı şekilde.Mayısta yeni seçim-şube belirsizliği,mali durum ve Ergin Hoca-Ekrem Hoca nın sene sonu biten kontratları. Of of kötü şeyler düşünmek istemiyorum. Pozitif olmak istiyorum.
O ayrı bir rezalet zaten. Ekim secimlerinde Murat Özyer'in kovulmasını bekliyordum ama umudumuz Mayıs'lara kaldı
Bu arada icradan sonra ihtar haberleri gecmeye basladı. Eğer iş icra değilde ihtarsa sorunlar cözülür. Zaten ihtar haberlerini 3 yıldır duyuyoruz. Eğer olay icra ise Ender hadi bir nebze, Kerem Gönlüm bir daha mümkünse Abdi İpekçi'nin yanından gecmesin.
Seçimin Mayıs ayında yapılacak olması bu acıdan güzel. Olduda takımlarımız başarılı oldu, sezon bitmesi ve transfer piyasasının canlanması Haziran sonunu buluyor. Mutlaka birşeyler düşünülecektir. Ergin Ataman sezonu tamamladığı taktirde en uzun calıstığı takım olacak karıyerinde. Kolayına bırakmak istemeyecektir. Ekrem hoca da aynı şekilde.
Tabi çözülemez o konuda haklısında benim Kerem Gönlüm'e serzenişim, anlastığı oyunculardan tekrar indirim isteyip yeniden anlasıp buna rağmen para sorununu çözemeyen şube yönetiminden bağımsız. Kerem Gönlüm denen şahıs şuan belki kulüpten parasını alamadığı için şikayetci ama aynı Kerem Gönlüm hem yıllardır Galatasaraylıyım naralarıyla ortalıkta dolastı hem de gidip her transfer dönemi Galatasaray kozunu kullanıp oynadığı kulüpte ücretini arttırdı. Cebini Anadolu Efes'ten cok Galatasaray doldurdu neredeyse bu adamın. Şimdi abilik yapıp gerekirse Hakan Şükür gibi ücretini alamayan oyunculara cebinden para vermesi gerekirken 3 kurus için gelmiş kulübü icraya veriyor. Olayı adamın Galatasaray'lılığına kitlemenin sorunu çözmeyeceğini bende biliyorum ama bu zatın olduğu yerde akıl mantık kalmıyor abicim malesef. Katlanamıyorum ben bu adama.Cihat, olay Kerem'in Galatasaraylılığı üzerine kitlenirse hiçbir şey çözülmez. Bak kaç yıldır bu şubede oyuncular kaçıyor, ihtarlar çekiliyor sürekli bir sorun dönüyor. Rakiplerinin 1/3 bütçesiyle sezona başlayıp 5-6 ay maaş ödememek falan normal işler değil. Yoksa Kerem gitse ne olur kalsa ne olur öyle ağlanacak bir oyuncu değil, sorunlar çok başka yerde.