Galatasaray Liv Hospital 2014/15 Sezonu Başlığı

Söylenecek yine çok şey varda bizi papagana çevirdi artık bu yönetim.Rakibinin böylesine yatırım yaptıgı alanda sen nasıl olurda tüm ekipi süründürürsün taraftarı süründürürsün.Lig sonuncusu Eskişehirden bile oyunculara ağızımız sulanır halde keşke bizde olsa diye tüm takımlar Konyası,İbbsi,Uşakı,Antepi senden kat kat daha iyi organize halde bitane Royal Halıcısı bulamadın mı ?bitane Muratbey peynircisi yok mu?Bu takımın adı Galatasaray ama yönetim tarzı olarak 3.lig bile degil.

Ne şevkimiz kaldı ne bişey Ergin hoca da psikolojik olarak iyi değil belli.Seneye Euro Cup olur mu o bile belli değil.Bu iş bu kadar zor olmamalı hele ismin Galatasaraysa.

Playofflar öncesi ilk 4 takım belli.Geriye kalan 4 takım için 5 aday var ve hepsi şu anda 15 galibiyet 14 galibiyete sahip.Son hafta bu 5 takım birbiriyle oynamıyor.Hepsi bu potanın dışıındaki takımlarla oynuyor ve bakılırsa hepsinin maçlarını kazanması imkansız değil ve bu durumda 5li averaj devreye girecek ve bu takımların birbirleriyle oynadıkları maçlara bakılacak.Bu durumda dışarıda kalan takım büyük ihtimalle biz olacağız.Çünkü telekom ve traboznla oynadığımız 4 maçı da kaybettik.Banviti 1,beşiktaşı 2 kere yendik.Yani bizim 5li averajda 3 galibiyetimiz var.Telekom dışındaki takımlar en kötü 4 galibiyete sahipler.Telekom ise bizim gibi 3 galibiyete sahip.Burada da averaja bakılacak ve büyük ihtimalle biz burada da gerideyiz çünkü tbf sitesinde 9.gözüküyoruz telekomun ardından.Yani uzun lafın kısası tüm takımlar maçlarını kazanıyorsa çıkamayacağız gibi bir durum var.

Son maçları yazalım bu arada

Galatasaray-ted kolej
Beşiktaş-fenerbahçe ülker
telekom-anadolu efes
trabzonspor-eskişehir basket
tofaş-banvit

Gelecek sene eurolig e gitmek bizim için imkansız oldu. Şampiyonluk dışında almayacaklar gibi. Sert konuşmuş bizim hakkımızda eurolig yönetimi. Bu seneki sıkıntılardan dolayı.
Ciddi sponsor bulmak lazım bu algıyı kırmak için.

Son düzenleme:
CEO söylediklerinde teknik olarak haklı, bu tartışmaya kapalı fakat bazı konularda kendisininde şapkasını önüne koyması gerekiyor. Yaşanan saha dışı olaylara tek taraflı bakış açısı, organizasyon formatının yerel liglere verdiği zarar, maç takvimlerinin saçmalığı, tribünlere önem verildiğinden bahsedilip seyirci sayısında ligin diplerinde yer alan takımlara yaptırım uygulanmaması vs. Organizasyonun sorunları Galatasaray'ın sorunlarından daha fazla ve önemli gibi.

Galatasaray Basketbol Organizasyonu Avrupa'nın en kötülerinden, ben de olsam ligim de istemem.

@GsHaber24: FLAŞ | 3.5 aylık alacağını alamazsa ayrılacağını belirten Micov ve Pocius'a alacakları ödenince diğer oyuncular ayrılma kararı aldı.

Bu yüzden değil abi keşke sorun sadece bu olsa. Bizde sorun çözülemediği gibi iğrenç bir tehdit, itibarsızlaştırma çabası var. Yoksa bu sorunlar Avrupa'nın çoğu takımında yaşanıyor fakat çözmek isteyen, sorun idmana dahi yansımadan çözüyor. Biz ise oyuncuların maça çıkmaları için dua ediyoruz(2015 yılında).

Ben de onu diyorum zaten. :) Sorunun temeli para değil, idari yönetim. Sırf liseli diye şube koordinatörüne maaş ödüyor kulüp. Öyle az parada değil. Buradan mı profesyonellik bekliyorsun? Bir ara liseli olmayanı takıma hoca yapmıyorlardı ya. Biz fazla büyütüyoruz Galatasaray Basketbolunu. Hiçbir zaman doğru yönetilen bir yer olmadık.

Yine kim gitti diye girdim. :red:

cok paralari var heral

kadin basket takimina ve euroligde olmayacak erkek takimina 5.5 m yuro

iyi versinler de sag bek alalim sabrinin yerine

erkek ve kadın takımları için 5.5 milyon euroya odeabank sponsor olacak söylentileri var..para çok az...

5.5 veriomuş 2 si kadın takımı ıcın erkeklere kaldı 3.5 yuh be koca gs 3.5 a razı oluyor

Geri
Üst Alt