GSC Haber Galatasaray - Liverpool Maçını Fransız Hakem Clement Turpin Yönetecek

Marciniak’i isterdim

Collina gibi adaletli bir hakem

En iyi 3 hakemden biri

Bende hakemlik bir durumun olacağını düşünmüyorum zaten 4-5 tane yeriz kafadan

Sertliğe müsaade eden bir hakem diye hatırlıyorum

Bu işimize gelir

Kralice Elizabeth yonetseydi. Bu Fransızlar 2. Dünya Savaşı'nda İngilizlerle gizlice anlaşarak Bayern Münih'in Dünya devi olmasını birkaç sene geciktirmislerdi. Şimdi bize karşı ser ittifakı olacaklar. Allah yardımcımız olsun. Dış gucleri kahrı perişan edelim Allah'ın izni ve inayetiyle...

Derin Galatasaray maça Fransız hakem atamış.

Icardi, PSG'de oynarken bunun hayat arkadaşı instadan " haftasonu Lyon'a gidiyor, Pazar ve Pazartesi Nice'ye gidiyor " diye mesajlar atıyormuş.
Neyse yine maçtan önce " şuraya gidecek " diye mesaj atmış fakat o hafta maç ertelenince eve erken dönmüş. Tabi nahoş görüntüler ile karşılaşmış. Olaylar olaylar. PSG başkanı medyadaki gücüyle üstünü örtmüş ama o günden beri bunu PSG maçına vermemişler. Tabi Turpin'in de elinden biir şey gelmiyor. Icardi'ye dönmüş ve
images.webp

" bir gün seninle hesaplasacagiz " demiş
Ne diyelim. Allah yardımcımız olsun .

Liverpool'lu oyunculari cok korudu.

takdir haklarını liverpooldan yana kullandı ama tempoyu düşürmesi işimize yaradı

ikinci yarı özellikle son dakikalarda verdiği kararlar komikti , umarım bir daha denk gelmeyeceğimiz hakem olur.

Oyunu çok durdurması işimize geldi. Diğer türlü nefesimiz yetmiyor tempoya. Böyle hakemler gelsin

Geri
Üst Alt