Galatasaray - Lokomotiv Moskova Maçı beIN Haber'de (Şifresiz)

Sana ne zaman özel mesaj attığımı hatırlamıyorum bile; uydurmayınız efendim!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SS alıp yollayamam şimdi bi dünya iş. Senin lafın bir tarafta benim lafım bir tarafta... Eh haliyle ahalinin kime inanacağı belli kendimi yoramam hiç.

D-Smart'ta kanal ekleme kısmında aşağıdaki şekilde manüel tarama yapınca 250 civarı kanal buldu, içerisinde Bein Sports Haber HD kanalı da var.

Tarama: Oto
Uydu: Türksat 2A/3A/4A
Arama modu: FTA+CAS
Transponder: Kullanıcı
Modülasyon: DVB-S QPSK
Frekans: 12379 Yatay (Horizontal)
Sembol: 30.00
FEC: 3/4
Evet bahsettiğim bu idi

@Keramettin TANRIVERDİ diğer maçlar da yayınlanıyormuş. Bein1 de inter Tottenham maçı 2 de Barcelona maçı var

SS alıp yollayamam şimdi bi dünya iş. Senin lafın bir tarafta benim lafım bir tarafta... Eh haliyle ahalinin kime inanacağı belli kendimi yoramam hiç.

Geçen hafta atmışım hatırlamıyorum. :asd: ben öyle düzeysiz bir mesaj görmedim. Ayıp!

Bein toptan alirsa iyi olacak he. 100 tane kanal var butun maclari yayinliyorlar. Sec begen izle, zapla izle.

Yav MK resmi açıklamada 8'deki maçlarla ilgili en ufak bilgi yok diyorum hala ne diyorsun.Kafan mı güzel anlamadım ki

Sevgili Civelek, US Open haftası da çileden çıkarmıştınız beni sizi sevmeyenin likeları sıfırlansın. İyi forumlar

Sevgili Civelek, US Open haftası da çileden çıkarmıştınız beni sizi sevmeyenin likeları sıfırlansın. İyi forumlar

Yav resmi açıklama diyorsun,okuyorum okuyorum bizim 8'deki maçlarımızla ilgili veya 8'deki diğer maçlarla ilgili en ufak birşey yok.Görüşmeler sürüyor deniyor.Ayık kafayla oku artık şu açıklamaları lütfen

Yav resmi açıklama diyorsun,okuyorum okuyorum bizim 8'deki maçlarımızla ilgili veya 8'deki diğer maçlarla ilgili en ufak birşey yok.Görüşmeler sürüyor deniyor.Ayık kafayla oku artık şu açıklamaları lütfen

Yayın İçin görüşmeler devam etmektedir diyor. Galatasaray İçin anlaşma yapılmıştır diyor. Buradan nasıl diğer maçların anlaşıldığı anlamını çıkarabiliriz. Neyse önemli Olan şu an Tottenham maçını izliyoruz ;)

Bugünkü tüm maçlar şifresiz. Diğer bein kanallarını ekleyip onları da izleyebilirsiniz muhtemelen sadece Digiturk kullanıcılarına özel değilse.

Yayın İçin görüşmeler devam etmektedir diyor. Galatasaray İçin anlaşma yapılmıştır diyor. Buradan nasıl diğer maçların anlaşıldığı anlamını çıkarabiliriz. Neyse önemli Olan şu an Tottenham maçını izliyoruz ;)

Tamam işte,ben de çıkaramayız diyorum :D inatla bana resmi açıklama diyorsun MK.Gerçekten alkollü müsün?

Geri
Üst Alt