Galatasaray, Lucas Leiva İçin Liverpool'la Anlaştı İddiası!

live ile 315 maça cıkan bir adam düz olsada süper ligde iş yapar die düsünüyorum.

yasıda normal.

merkeze bir transfer daha lazım. johansen veya delaney alınabilir.

Valla istatistik ortada.

Biz Turkiyeden ne kadar yabanci aldiysak hepsi sicti.

Liverpooldan ne kadar gozden dusmus adam aldiysak, hattta Turkiyeye ne kadar futbolcu geldi ise Liverpooldan hepsi kral oldu burda!

O yuzden Liverpooldansa okdir diyeceksin! ;)

Leiva, Bony efsane hareket olur bizim icin. Varsin Bony liverpooldan olmasin! :)

Son düzenleme:
Klasik bir Ali Naci Küçük.

Gelirsee Ben Kralım diyecek gelmesse Ben darbe yüzünden gelmez demiştim diyecek.

bence bi boka yaramaz

comp.png

Maç başına ortalamaya göre değil de genele göre alırsan alttaki gibi çıkıyor.İkisinin dakikası aynı olmadığı için karşılaştırmak yanlış bence.Melo ile Lucas'ın dakikaları birbirine yakındı.

v43GQm.png

Galatasaray, Lucas Leiva'nın transferi için geri sayıma geçti..*

Galatasaray, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in verdiği rapora göre oyuncu arayışlarını sürdürüyor..

3puan.com*olarak edindiğimiz son bilgilere göre: Bu kapsamda orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray,*Riekerink'in kadroda görmek istediği Lucas Leiva için oyuncunun kulübü Liverpool ile anlaşma sağladı!

Galatasaray'ın kısa süre içerisinde oyuncu ile de kesin anlaşmayı sağlayarak KAP'a bildirimde bulunması bekleniyor

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Dursun kimseyi alamayacak yine.

Son gun uefadan mektup geldi diyecek!! Tam aliyordum uefa engel oldu diycek serefsiz yalanci.

Sürpriz bir isim gelecek bence bu leiva da artık her sene yazılır bize.

Dursun'un el attığı kuruyor.

Sponsor-> darbe oldu
Sneijder-> performans dip yaptı
Denizli-> kariyeri bitti
Muslera-> en kötü performansını sergiledi
Emlakkonut -> paralel çıktı iflas etti
Galatasaray -> 5 sene sonra ilk 2 dışında ligi kapattı.
Lucas Leiva-> sakatlandı

Geri
Üst Alt