Galatasaray, Maicon'la Anlaştı!

Marlo‏ @JardelVeGol 53 dk.53 dakika önce

Cenk Ergün: Maicon ile anlaştık, imzaları atalım mı?

Dursun Özbek: Atalım mı arap kızı, atalım mı vay vay, müthiş parça Cenko imzala imzala

DCjOA_bWsAAGpCB.jpg

kaç para cukka yapacaklar acaba bu işten ben daha çok onu merak ediyorum.

Recep kardeşimin açtığı konudan sonra gelmeme ihtimali kalmadı. Hayırlı olsun kulübümüze

Recep adeta dursunun yaveri gibi, üst üste bombalari patlatiyor.

Kendisi hakkında bilgileri alalım ?

Aradığımız lider , uzun boylu , hava toplarına gayet hakim , sert isim midir ?

Yanına Acerbi mi ? Chiriches mi ?

Daha iyi olur birbirlerini nasıl tamamlarlar söz GSC'nin.

Maicon gelse bile serdar veya semihle birlikte oynatılacaktır bence çünkü az para vermiyoruz onların maaşlarına.

Bugunde birileriyle anlaşmışız çok şükür

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekleşirse en sevineceğim transferlerin başında gelir. Fener'in elindeki stoperlerden de daha iyi.

Heading 83, jumping 71???
Ziplamadan 83 heralde. Demek biraz ziplasa 90.olacak heading...
Sacmaliga geeelll

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Sirf Maicon ile olmaz yanina baska bir yabanci stoper gerekli, yaninda semih gibileri oynarsa adam bir ise yaramaz.

Bunu alacaklarina Acerbi var. İtalyan damgali. Git getir sunu. Kalitesi belli egitimi belli

maiconun yanında olması gereken adam pazdandır sert ve seri bir adam lazım 4milyonluk sakat serdarı yazmayın artık serdar eli baldırında dizinde gezen bir adam

Sirf Maicon ile olmaz yanina baska bir yabanci stoper gerekli, yaninda semih gibileri oynarsa adam bir ise yaramaz.

ama öyle olursa semihi dövme ,itin götüne sokup cıkarma ihtimali cok yüksek porto dönemlerinden biliyorum savunmadan kaleciye kadar herkesi fırcalıyordu

semihi ise net döver (ins)

Geri
Üst Alt