Galatasaray Malatya Dönüşü Havalimanında Coşkuyla Karşılandı

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Şampiyonluk için dönüm noktalarındandir bu tepkiler. Protestodan dhaa güzel ve yapıcı islerdendir. Gidenlerin ayağına sağlık, Olması gereken budur. Bu inanç bizi başarıya götürecektir. İnancımızı söndürmeye calisan skor taraftarlarının gazına gelmeyip inanmaktan vazgeçmeyin büyük Galatasaray taraftarı. Taraftar teknik kadroyla birleşince başarı kaçınılmaz olmuştur, olacaktır da...

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
1 günde kral olmadik ki

1 günde tahtan inelim

kalkmis popolarini dahada kaldirin tabi
Balık hafızalı olmayın en son bu tepkilerden pire için yorgan yaktigimizda 3 sezonumuz hiç oldu. Biraz öngörü ya. Akillanmadiniz akillanmayacaksiniz. Hiçbir zaman tartışma sonucu orta nokta bulunamayanlardansiniz çünkü. O yüzden hiç ugrasamayacagim. Zehirlemeyin inananları, köşede takılın yeter.

Son haftaları oynuyor ve şampiyonluğa doğru gidiyor olsak anlarım da mevcut durumda tepki olsa daha mı hayırlı olurdu acaba diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü birileri ben nerede hata yapıyorum demedikçe bu sene gider.

yine güzel bi iş basarmıslar

Son haftaları oynuyor ve şampiyonluğa doğru gidiyor olsak anlarım da mevcut durumda tepki olsa daha mı hayırlı olurdu acaba diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü birileri ben nerede hata yapıyorum demedikçe bu sene gider.
derbi + cl kader maci haftasi. Dogru yaptilar

2013 sezonunda içerde eskişehirle falan berabere kalıyor,clujla berabere kalıyor bragaya kaybediyorduk.o zaman takım kadro olarak iyiydi üstelik.şimdi yokluk içindeyiz.takımın cogu sakat,baska sorunlar da var,takımdaşlık yok.forvet yok.ama fatih terim sorgulanıyor.biraz tuhaf bi durum

bu taraftar büyük darbe yemeden adam olmaz anlasılan

Ahhh ahhhh ..
Galatasaray sevdasından baska hiçbir maddi, manevi menfaati olmayan, takım yenildiği için kan aglayan, buna ragmen havaalanına kadar gelip o takıma moral veren taraftardan utanmış midır acaba o oyuncular ve o teknik ekip?

Balık hafızalı olmayın en son bu tepkilerden pire için yorgan yaktigimizda 3 sezonumuz hiç oldu. Biraz öngörü ya. Akillanmadiniz akillanmayacaksiniz. Hiçbir zaman tartışma sonucu orta nokta bulunamayanlardansiniz çünkü. O yüzden hiç ugrasamayacagim. Zehirlemeyin inananları, köşede takılın yeter.

Kime ne anlatıyorsun ? Geçen sene Gençlerbirliği maçından sonra hepsi beyaz bayrak sallayan tayfa

Altur calisanlari olabilir

Altur calisanlari olabilir
Sebo başkan var ihtimal disi. Hoca şampiyonluğu müjdeliyor.
IMG_20181029_002751.webp

Geri
Üst Alt