Galatasaray Malatya Dönüşü Havalimanında Coşkuyla Karşılandı

Önce maç kaybedilir.
Sonra sucukcu aranır.
Hesabına gerekli şişirme yapılır.
Sonra beleş bilet vaadi ile kaldırılan gençler havaalanına doldurulur.
Daha Sonra medyaya iki göz yaşı damlası karesi verilir.

Hayırlı işler.

Siz uyumaya devam edin.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!
Herkesi kendin gibi sanıp millete bok atmaya kalkma. Dünden beri aptal saptal konuşup duruyorsun. Yetti artık.

Taraftarın bildiği şey şu, bu takımı şampiyon yaparsa yine fatih terim yapar. Daha önce böyle durumlardan bizi çıkardı. O yüzden buna inananlar orada. Yönetimin yaptığı hatalara, sakatlara, uefa sınırlamasına rağmen bu takımın tek bir çıkar yolu var. Fatih terimi sevmeyenler, gitsin isteyenler vardır. Ama alternatif üretemezler. Şu anki takımın başında fatihterim değilde kim olursa olsun şu anki fbnin düştüğü yerdeydik. Hoca yönetimede, onlarada dersini yine verecektir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Derbi evveli olmasaydı protesto lazımdi bu ruhsuzlara ama sansli haftaya denk geldiler.

Derbi evveli olmasaydı protesto lazımdi bu ruhsuzlara ama sansli haftaya denk geldiler.
alakası yok terim olduğu sürece ultraslan'ın protesto etmesi için çok ekstrem şeylerin yasanması gerekir.
kafa yapılarında düzelme var biraz o grubun. dursun'a dahi iyi dayandılar. çok müdahil olmamaya olduklarında ise indirme üzerine strateji yapıyorlar. azınlık seklinde değil, bir grup ve tek yumruk olarak ses etmeye basladılar. doğrusu da budur. yıkıcı değil yapıcı her türlü protestoya varız. bu da binevi protestodur, hocanın duygulanması da bu sebeptendir. utanmaya iter cünkü karsındakini bu tarz eylemler. diğer türlüsü ise öfkelendirmeye ve daha fazla yanlıs yapmaya itecekti. (gerçek manada protesto yapılsaydı)

gecen sene gencler macında da yapıldı aynısı. sonuc sampiyonluktu. bu sene ise fb yi devirmek olacaktır rota. güzel zamana denk geldi. kazansaydık rehavetle cıkıp kaybetme sansımız yüksekti. cünkü top oynamıyor takım, kazara kazansak fb maçı kesin gitmişti. böyle en azından işin ne kadar ciddi olduğunu anlayıp ona göre çalışırlar diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Forumdaki bazı arkadaşlar belkide Galatasaraylı olduğu belli bile değil. Terime karşı büyük bir vefasızlık yapıyor yazık ne diyelim. En iyi zamanlarımızda,en kötü zamanlarımızda sonuna kadar terim. Balık hafızalı olmayın bu terim düşmanlığı yapan şahsiyetler geçen sene gençlerbirliği maçından sonra takımı karşılanmaya bile karşıydı. Sonrasında olanları gördük. Ultraslan Fatih Terim ile bir araya geldiğinde bizi kendimizden başka kimse durduramaz bunu o kafanıza koyun. Ki burda takım karşılanmıyor. Hocamız karşılanıyor azcık utanma duygunuz varsa şu fotoğrafa bakıp onunda en az bizim kadar üzüldüğünü,kahrolduğunu görebilirsiniz. Bizi bu zor durumdan sadece kendisi çıkarabilir. Bazı küçük çocuklar klavye başında sırf forumda popüler olmak niyetine terime sallıyor. Azcık kendiniz olun. Bu adam transfer sezonu başında gomis varken bile 2 forvet istiyorum. Stoper istiyorum diye her maç sonu konuştu. Bu işler Football Manager oyunlarıyla zaman geçirip klavyeden sallamakla olmuyor. Azıcık saygı istiyorum. Elin adamları 1 şampiyonluk yaşadığı adamlarına tapıyorlar. Bu iyi birşey diye söylemiyorum. Fakat Fatih Terim Galatasaray efsanesidir. Ağlasanızda sızlasanızda gerçekler böyle.

Bu kare daha önceden yaşandığında mayıs ayında şampiyon olmuştuk. Galatasaray bu akşam şampiy...webp

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt