Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.183
- 0
- 633
Bülent Bektaş @blntbkts75 4 sa.
@Baltali_Ilah_05 hizlica bir goattim, anladigim kadariyla 1 yil sonra nakde dondurebilecegiz
Volkan Sonicempire@Baltali_Ilah_05 3 sa.
@blntbkts75 Aynen... Belki de Başkan ın en başından beri planı buydu (kim bilir)
Mustafa Kaval @kaval_mustafa 4 sa.
@Baltali_Ilah_05 abi ben olumlumu olumsuz mu bu karar onu ögrenmek istiyorum
@kaval_mustafa %55 olumlu
Sıtkı Görçiz @sitkigorciz 3 sa.
@Baltali_Ilah_05 Peki bu durum bizden sonra serm artışı yapmaya heveslenen kulüpler için de emsal oluşturacak mı? Yoksa kafalarına göre mi?
@sitkigorciz Emsal oluşturur abi. Mesela FB. Onlarda sermaye artışına muhtaç. Ama ciddi köşeye sıkışacaklar.
Deniz @D_Dogruer 3 sa.
@Baltali_Ilah_05 +kadar dertleri ne?
@D_Dogruer Bu iş olsaydı eğer GS çok büyük fark açardı. Dengeyi tutturmak istediler. Karar siyasi tabi ki.
► BURCIN ₁₉₀₅ ◄ @1905ian 3 sa.
@Baltali_Ilah_05 neden feneve evet de bize hayır..!! bunu da anlatırsan seviniriz ..
@1905ian Bize tam hayır değil ben %55 olumlu bakıyorum olaya
Ancak FB ye de evet değil çünkü TM u bulmaları gerek.
Deniz @D_Dogruer 3 sa.
@Baltali_Ilah_05 bir soru daha: hisselerin yüzde 88'i bizdeyken tekrar hisse satıp nakit girişi yapamaz mıyız?
@D_Dogruer
Bravo.... Bunun için 1 yıl bekleyeceksiniz diyor. Bekleyip hissenin fiyatının artmasını bekleyeceğiz Sonra satabiliriz.
odbs @tiesto_tt 3 sa.
@Baltali_Ilah_05 tek kotu yani kasaya az para girecek tabi kotu denilebilecek bisey varsa dimi ?
@tiesto_tt Mevcut konjonktürde rasyoların olumluya dönmesi >>> 130 mTL nakit para.
@Baltali_Ilah_05 hizlica bir goattim, anladigim kadariyla 1 yil sonra nakde dondurebilecegiz
@blntbkts75 Aynen... Belki de Başkan ın en başından beri planı buydu (kim bilir)
Mustafa Kaval @kaval_mustafa 4 sa.
@Baltali_Ilah_05 abi ben olumlumu olumsuz mu bu karar onu ögrenmek istiyorum
@kaval_mustafa %55 olumlu
Sıtkı Görçiz @sitkigorciz 3 sa.
@Baltali_Ilah_05 Peki bu durum bizden sonra serm artışı yapmaya heveslenen kulüpler için de emsal oluşturacak mı? Yoksa kafalarına göre mi?
@sitkigorciz Emsal oluşturur abi. Mesela FB. Onlarda sermaye artışına muhtaç. Ama ciddi köşeye sıkışacaklar.
Deniz @D_Dogruer 3 sa.
@Baltali_Ilah_05 +kadar dertleri ne?
@D_Dogruer Bu iş olsaydı eğer GS çok büyük fark açardı. Dengeyi tutturmak istediler. Karar siyasi tabi ki.
► BURCIN ₁₉₀₅ ◄ @1905ian 3 sa.
@Baltali_Ilah_05 neden feneve evet de bize hayır..!! bunu da anlatırsan seviniriz ..
@1905ian Bize tam hayır değil ben %55 olumlu bakıyorum olaya
Deniz @D_Dogruer 3 sa.
@Baltali_Ilah_05 bir soru daha: hisselerin yüzde 88'i bizdeyken tekrar hisse satıp nakit girişi yapamaz mıyız?
@D_Dogruer
odbs @tiesto_tt 3 sa.
@Baltali_Ilah_05 tek kotu yani kasaya az para girecek tabi kotu denilebilecek bisey varsa dimi ?
@tiesto_tt Mevcut konjonktürde rasyoların olumluya dönmesi >>> 130 mTL nakit para.