GSC Haber Galatasaray, Mario Lemina ile Nikâh Tazeledi

Eğer sadece sonradan sokacaksak yanlış karar.Lemina haftada en kötü 1 maç ilk 11 yapmadığı sürece direkt salar kendini

Yoğun fikstürde haftada 1 maç oynar merak etmeyin, lig+ avrupa bitinde oynar diğerinde sonradan girer, rotasyon için çok değerli bir oyuncu. Tek sıkıntı işte 10 yabancı sınırı olması.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlış karar olduğunu düşünüyorum.lemina ve icardi ile ilgili çıkan haberlerden sonra kadroyu büyük ölçüde koruyacaz herhalde.Zaten dk ve mevcut yönetimin beceriksizliği düşünülünce şaşırtıcı gelmiyor.
Bu kadronun önümüzdeki sene patlama ihtimali çok yüksek.kadroyu komple boşaltalım demiyorum ama bazı bölgelerde dönüşüm yapmamız lazımdı

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

saha içi performansının haricinde dısında da iyi adam. takıma lazım böyle isimler. doğru karar.

Lemina kalsın isterim ben de ama yeni birkaç oyuncu alınması için birilerinin gitmesi gerekiyor. Orta sahada ciddi revizyona ihtiyaç var; bu hattın mevcut haliyle herhangi bir hedefe ulaşabilecek mecalinin kalmadığını yeterince gördük. Hem U22 kriterine uyan hem de bu seviyeyi kaldırabilecek oyuncular için çok para istenir, düşük profilli, gelişim aşamasında genci alıp seviye atlatacak hocamız da yok maalesef. Bu sezona üç kontenjan boş girmemizi hala kabullenemiyorum; üç oyuncu alsak da biri tutsa, kadro planlamasında büyük rahatlık sağlardı şimdi...

Beyler lemina her türlü ortasaha oynar. Yeri gelir stoper tandeminden birisi olur, yeri gelir defansı 3lersin. Hiç birinde de siritacagini zannetmem. Hatta herif çakılı sagbek bile oynatirsin. 3 milyon bedelle ise gayet iyi anlaşma. Hayırlı olsun

Hayırlı olsun. Ama kendisine güvenemiyorum. Bir B planımız olmalı.

İyi hamle, yine 50 küsür maç bizi bekler. Ayrıca takım içi arkadaşlık anlamında da önemli char.

Geri
Üst Alt