GSC Haber Galatasaray, Mario Lemina ile Nikâh Tazeledi

10+4 işinden sonra bu uzatma anlaşması da iptal olursa şaşırmam. Tff daha önce kulüplerin isteği ile 12+2'ye sıcak baktığını söylemiş ve ona göre planlar yapılmıştı. 10+4'ten prensip anlaşması imzaya dökülmemesi azda olsa bir ihtimal. Sanchez'e teklif varsa onu satıp oraya ilk 11'e bir oyuncu alıp Lemina'yı da stoper ve ön libero yedeği olarak tutmak mantıklı geliyor bana ama bakalım ben hala 12+2'ye Tff'nin döneceğini düşünüyorum.

Sanchez de artık kabak tadı vermeye başladı. Sarhoş gibi oynuyor herif.

10+4 işinden sonra bu uzatma anlaşması da iptal olursa şaşırmam. Tff daha önce kulüplerin isteği ile 12+2'ye sıcak baktığını söylemiş ve ona göre planlar yapılmıştı. 10+4'ten prensip anlaşması imzaya dökülmemesi azda olsa bir ihtimal. Sanchez'e teklif varsa onu satıp oraya ilk 11'e bir oyuncu alıp Lemina'yı da stoper ve ön libero yedeği olarak tutmak mantıklı geliyor bana ama bakalım ben hala 12+2'ye Tff'nin döneceğini düşünüyorum.
Fenerbahçe transfer yasağı alırsa 10+4 den devam ederler yoksa biz arayı açarız. Yoksa 12+2 olur bence.

Curtis Jones tarzı tüm orta sahaya seviye atlatacak bir isim alınabilirse hem Torreira hemde Lemina çok verimli olabilir ama tüm sezonu bu ikiliye yüklersek işimiz zor olur. Orta sahaya yapılacak takviye veya takviyelere bağlı olarak bu hamleyi yorumlamak lazım.

Yanlış karar bence. İyice düşecek bu sene neyse ki 1+1, kurtuluruz bi sekilde

Nikâhta herzaman keramet vardır

1778778929682.webp

Adam iki yil sampiyon yapmis takimi, halen yanlis karar diyenler var. Aga siz mac izlemiyomusunuz. As yada yedek takimda her turlu kalmali.

''Lemina, İcardi, Sara, Lang kalsın. Torreira, Osimhen, Sane zaten kalacak. Davinson, Singo, Sallai ve Jakobs tan giden olursa yerlerine daha iyileri getirilmeli. Boey de pazarlıkla mevcut opsiyondan daha düşük bonservisle kadroda tutulmalı'' gibi goygoycu bir yaklaşım epey rağbet görüyor. Ha, bu arada Barış' ı at gitsin, Abdülkerim kötürüm, Yunus ve Eren ''Çöp'' vs. Aynı kişiler sol stoper, iki orta saha, bir kanat ve bir de forvet ister minimum ki olur olmazı beğenmez, sorsak yerli yahut yabancı U22 herhangi bir oyuncu da öneremezler!..Peki nasıl olacak bu iş? ''Allah belanı versin TFF''...Yıllardır değişmeyen muhabbet...

Yanlış karar üstelik kontenjandan da yiyor

Hala duygusal davranıyor ders almıyor akıllanmıyoruz

Lemina bundan gayrı ortasaha oynayamaz anca stoper yedeği olur
yoo gayet de orta saha oynar kralini oynar. sadece dengeli kullanmak gerekir. bu sezon ucl macinda lemina motm secildi. adam mac seciyor ama secmek zorunda vucudunu biliyor.

2 mac üst üste oynamayacan adama bedava para ve kontenjan ayrılıyor

yoo gayet de orta saha oynar kralini oynar. sadece dengeli kullanmak gerekir. bu sezon ucl macinda lemina motm secildi. adam mac seciyor ama secmek zorunda vucudunu biliyor.

İşte bize bunun fit ve maç seçmeyeninden lazımdı. Tamam sağolsun iki sene için. Teşekkür etmeyi bilmiyoruz malesef.

Sara, Lemina, İlkay, Kaan. Bu 4ünü verip tek bir komple orta saha almamız lazım artık bu sene. Kaç senedir yama yapıp duruyoruz merkeze.

Geri
Üst Alt