Tier 3 Galatasaray, Matías Soulé ile İlgileniyor

Bu çocuk bayağı hypelandı iyi para da gömdüler zaten, planları Dybala yerine koymaktı muhtemelen ama Ranieri gelince geri çekti onu takıma.

Alma ihtimalimiz falan yok yine de, geçelim.

1 yıl kiralık 25M opsiyon 6 taksitli teklif mi yapmışız :d

Az bir baktım milana bile vermemişler satmıyorlar yani

25 mılyona almıslar adamı

nasıl alıcaz bunu

bizim 25m para vardi ne oldu o paraya?

keske olsa . . .

cok zor bir transfer oznesi .

multiface playmaker familya dan . bir diger ornegi ; bernardo silva .

ulkesinden getirilip 16 yasinda *next gen'e entegre edilmisti .nacizane juve next gen donemi takibe almistim . ust yapiya allegri donemi alinmisti hafizam yaniltmiyorsa. kiralik gittigi takimda da hoca sayesinde oyununa artilar katti.di francesco hoca olmasi lazim.
next gen den saglam isimler cokca cikti o donemler .
next gen yas jenere kronolojik sekilde listemdekiler - fagioli , cambiaso , miretti, soule , lling junior, ve son olarak kenan parladi takip ettiklerim baglaminda . @Murat Durmaz liste den bahsetmistim hatirlarsan .

*arjantinle alt yas bazli milli oldu . ancak ,henuz a milli de oynamadi . cagrilmisti son mac .
dolayisiyla , italya icin bir sans devam ediyor . oriundi tandansli olarak italya formasi giymesi bekleniyordu.
spalletti ilgimiz alaninda demisti, sonrasini takip edemedim.

yeni di maria denilse de, nazarimda ustte dedigim isme daha meyilli genel tipolojik ozellikleri dolayli.

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

keske olsa . . .

cok zor bir transfer oznesi .

multiface playmaker familya dan . bir diger ornegi ; bernardo silva .

ulkesinden getirilip 16 yasinda *next gen'e entegre edilmisti .nacizane juve next gen donemi takibe almistim . ust yapiya allegri donemi alinmisti hafizam yaniltmiyorsa. next gen den saglam isimler cokca cikti o donemler .
next gen yas jenere kronolojik sekilde listemdekiler - fagioli , cambiaso , miretti, soule , lling junior, ve son olarak kenan parladi takip ettiklerim baglaminda . @Murat Durmaz liste den bahsetmistim hatirlarsan .

*arjantinle alt yas bazli milli oldu . ancak ,henuz a milli de oynamadi . cagrilmisti son mac .
dolayisiyla , italya icin bir sans devam ediyor . oriundi tandansli olarak italya formasi giymesi bekleniyordu.
spalletti ilgimiz alaninda demisti, sonrasini takip edemedim.

yeni di maria denilse de, nazarimda ustte dedigim isme daha meyilli genel tipolojik ozellikleri dolayli.

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .
Hatırladım Suat abi yav :D Ek olarak Fm 21 oyununda favori olarak aldığım kanat oyuncularından 1'i :D

İlgi mektubunu bir an önce mühürleyip göndermek lazım.

Transfer stratejisi aşağıda
Ofansif oyuncu: Bu sene alınmış ama süre bulamayan oyuncu.
Stoper: Kiralık.

Tam bizlik transfer aslinda romanin niyeti de zarar etmeden bu heriften kurtulmak.

€30m isterler minimum. Bence €40m falan isterler hatta

Çok iyi falan olduğundan da değil böyle bir yeteneğe daha yeni yatırım yapmışlar niye salsınlar

Mikautadze'de de aynı senaryoyu yaşadık. Bu herifler Jelert Sallai değil ki talibi çıktığı anda aldıkları paraya 6 ay sonra bıraksınlar

Geri
Üst Alt