Galatasaray, Max Kruse ile Görüşüyor!

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
1024x534.7096774193549__origin__0x18_Max_Kruse_Wolfsburg-700x367.jpg

@tom_ur

Wg Bilda Max Kruse przebywał przez dwa dni w... Turcji na rozmowach z Galatasaray. Wrócł wczoraj, dzisiaj wznowił trening z WOB. Timing.

Nach 'BILD'-Informationen war Max #Kruse in der Türkei um mit #Galatasaray zu verhandeln - Aktuell befindet er sich wieder im #WOB-Training.

Stattdessen könnte ein Wechsel in die Türkei zur Option werden. Wie die ‚Bild‘vermeldet, war der wechselwillige Kruse zu Verhandlungen mit Galatasaray in Istanbul. Derzeit nehme der 28-Jährige aber wieder am Trainingsbetrieb der Wolfsburger teil.

https://www.fussballtransfers.com/nachricht/m-gladbach-eberl-aussert-sich-zu-kruse_67095

Sergen yeter la artik birak bu isleri. Giden olur gelen olmaz artik. Gelen adam da gerizekalidir, ondan da hayir gelmez zaten.

Cinsel organiyla oynadigi videodan sonra yazik oldu adama:D

~tap

Pisuvarci baskana da ancak masturbasyoncu futbolcu yakisirdi.

kötü geçmişi varsa gelebilir şuan normal oyuncu adım atmaz artık türkiyeye

Ulan Gomez Back poldi burda duruyor. Neyden korkmuş mastürbüryoncu. Tam ona göre ülke işte

Abi bence hic kizma hakkimiz yok. Ben olsam ben de gelmek istemezdim. Her bok var ülkede.

Kalana da kalmayana da saygi duymak lazim yani.

turkiyeye giden futbolcu net maldir bu saatter sonra

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Bu son olaydan önce neler oldu burda. Darbe filanda olduğu yok. Gelsin alişir.

Poldi bir çay versin.

11372348_1450909941879270_1606415505_n.jpg

Tabi de yabancilarin korkmasi falan normal yani. Poldi zaten yillardir Türkiye'yi taniyan bilen birisi, kac kere gelmis ülkeye vesaire.

Demek istedigim su eskiden para istanbul güzel yasam falan diye getiriyorduk futbolculari, artik güzel yasam arkasina kooooocaman bir soru isareti geldi son senelerde.

Burada olan yabancilarin belirli bir düzenleri var onlar ülkeyi taniyor yani isin icinde oldugu icin biliyorlar cogu seyi bu yüzden de hepsi hemen gitmiyor valizini toplayip.

Ama disaridan bakinca öyle degil iste, dedigim gibi ben olsam ben de adimimi atmazdim Türkiye'ye.

Tabi de yabancilarin korkmasi falan normal yani. Poldi zaten yillardir Türkiye'yi taniyan bilen birisi, kac kere gelmis ülkeye vesaire.

Demek istedigim su eskiden para istanbul güzel yasam falan diye getiriyorduk futbolculari, artik güzel yasam arkasina kooooocaman bir soru isareti geldi son senelerde.

Burada olan yabancilarin belirli bir düzenleri var onlar ülkeyi taniyor yani isin icinde oldugu icin biliyorlar cogu seyi bu yüzden de hepsi hemen gitmiyor valizini toplayip.

Ama disaridan bakinca öyle degil iste, dedigim gibi ben olsam ben de adimimi atmazdim Türkiye'ye.

Ceyda ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐ ‏ sur Twitter : "Zamanında Max Kruse'ye ilk turkce kelimesini Poldi oğretmiş zaten 😁
#Galatasaray #Kruse #Podolski https://t.co/g5OA3udBC"

Poldi baştan öğretmiş türkçeyi işte kanka ya deme öyle:D

:asd: :asd: :asd:

Onun Poldi ile alakasi yok, olay bambaska :D Böyle gerizekali herifin teki Facebook da videolar falan paylasiyordu "Hans Entertainment" diyordu kendine iste o herif hep amk diyordu videolarin sonunda. Tamamen oradan kaynakli :D

Geri
Üst Alt