Galatasaray, McKennie ile Anlaşmak Üzere

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör

Galatasaray, McKennie ile şartlarda anlaşma noktasına geldi.

Hem Juve hem oyuncu ile görüşmeleri Menajer Gardi yönetiyor. Zaman dar yetiştirilirse cok güzel olacak.

Oha 5 dk önce Mckennie bekliyorum yazmıştım nöbete. Şimdi haber girdi. Hadi inşallah

Daha dinamik bir ortasaha gibi duruyor ancak kilo aldığı söylemleri mevcut son durumu nasıl

Hiç Rabiot falan boşa beklemeye gerek yok alın gelin şu herifi ama leedsteki gibi ikili pivot oynatirsak küfür yer şimdiden uyarayım bunu juve çok verimli kullandı..

Bu adam mental olarak baya sorunlu bir tip yaniz

Tip olarak bize lazım olan bir adam. Hoca artık inşallah böyle bir adam olmadan takımın eksik kalacağını görmüştür.

Fiziksel kendine bakarsa faydali olur. Bir aralar kilo sorunu vardi herifin. Hocasi bile elestirmisti ondan.

Son durumu resmî var mı leeds’te bir ara taraftar kilolu diye yuhlamış

Ndombele kalk ayağa büyüğün geldi. Eğer böyle olacaksa gelmesin bu nedir yav
Bu resim güncel değil ama kendin düzelmediyse çok daha kötü durumda olabilir o yüzden güncel resmi var mı diye sordum

Aynı resimden altı ay bir sene önceki fotoğraflarında tığ gibi atletik çocuk, yani bir dönem kilo aldığı apaçık gerçek

Ya jalmala kafana dagitsam bir kere

Son durumu resmî var mı leeds’te bir ara taraftar kilolu diye yuhlamış

Bu resim 2 sene öncesi Melih leedse gitmişti orada da hocayla sorunları olmuştu fakat geçen sene juve de çılgın attı 8 10 asisti vardı 40a yakın maçta bu sene yedekten giriyor 3.oyuncu konumuna düştü

Bu resim 2 sene öncesi Melih leedse gitmişti orada da hocayla sorunları olmuştu fakat geçen sene juve de çılgın attı 8 10 asisti vardı 40a yakın maçta bu sene yedekten giriyor 3.oyuncu konumuna düştü
Juve de kilo problemi oldu mu?

Sakatlık yok gib

Geri
Üst Alt