- 16 Haziran 2010
- 191.055
- 133.851
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorumumu merak ediyorsan. Yorumumda değişen bir şey yok yönetim 2 yıllık 14 milyon doları GS'ye ceplerinden bağışlamalı. GS'yi zarara uğrattılar yoksa mali olarak ibra etmezdim ben. Muhalefette ibrasızlık istiyorsa bu konudan gitmeli.
imzalandığında risk yok diyordun. demek ki varmış da iptal ettiler. suçu da tff'ye yıkıyorlarYorumumu merak ediyorsan. Yorumumda değişen bir şey yok yönetim 2 yıllık 14 milyon doları GS'ye ceplerinden bağışlamalı. GS'yi zarara uğrattılar yoksa mali olarak ibra etmezdim ben. Muhalefette ibrasızlık istiyorsa bu konudan gitmeli.
İmzalandığında Tff'den izin yazısı da alınmıştı. Tff izni iptal etmiş anlaşmayı da fesih etmişler bu kadar gündem olmasa bir şey de olmazdı. Hala risk olduğunu düşünmüyorum tamamen tepkilerin verdirdiği bir karar.imzalandığında risk yok diyordun. demek ki varmış da iptal ettiler. suçu da tff'ye yıkıyorlar
Yönetimin bu parayı ceplerinden bağış yapması gerektiği gündem olmalı.kahreden haber geldi, gitti 14m
tff hiçbir kulübün reklam anlaşmasını reddetmez. şirketi incelediklerini bile sanmıyorum. he diyip geçmişlerdir. iş büyüyünce mecbur reddetmişlerdir. bizimkilerin de işine geliyor tff izin vermedi demekİmzalandığında Tff'den izin yazısı da alınmıştı. Tff izni iptal etmiş anlaşmayı da fesih etmişler bu kadar gündem olmasa bir şey de olmazdı. Hala risk olduğunu düşünmüyorum tamamen tepkilerin verdirdiği bir karar.
Sponsorluk anlaşmaları özellikle formada yer alıyorsa falan Tff'nin iznine bağlı o zaman işlerini iyi yapmamışlar demek ki. Benim iddiam şu kanuni olarak bence kılıfa uyuyor ama tepkilerden dolayı bu kararı verdiler.tff hiçbir kulübün reklam anlaşmasını reddetmez. şirketi incelediklerini bile sanmıyorum. he diyip geçmişlerdir. iş büyüyünce mecbur reddetmişlerdir. bizimkilerin de işine geliyor tff izin vermedi demek
firmanın fbli besim tibuk'la isim telif sorunu da vardı. hiç öyle kanuni olduğunu sanmıyorum o yüzden. uğraştırıp duracaklardı biziSponsorluk anlaşmaları özellikle formada yer alıyorsa falan Tff'nin iznine bağlı o zaman işlerini iyi yapmamışlar demek ki. Benim iddiam şu kanuni olarak bence kılıfa uyuyor ama tepkilerden dolayı bu kararı verdiler.