GSC Haber Galatasaray, meritking.news ile Sponsorluk Anlaşmasını Feshetti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1727721850095.png

17.09.2024 tarihinde askıya alındığı duyurulan şirketimiz ile Serwin Global Solutions SDN BHD arasındaki sözleşme, TFF tarafından verilen iznin iptal edildiğinin 26.09.2024 tarihli yazı ile bildirilmesi üzerine feshedilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

eeee sorumlular istifa etmeyecek mi???

sonuçta adamlar galatasaray üzerinden reklamını yaptı şimdi bile

İSTİFAAAAAAAA

Yorumumu merak ediyorsan. Yorumumda değişen bir şey yok yönetim 2 yıllık 14 milyon doları GS'ye ceplerinden bağışlamalı. GS'yi zarara uğrattılar yoksa mali olarak ibra etmezdim ben. Muhalefette ibrasızlık istiyorsa bu konudan gitmeli.
imzalandığında risk yok diyordun. demek ki varmış da iptal ettiler. suçu da tff'ye yıkıyorlar

Büyük rezillikti niye yaptılar anlamadım boşuna laf yedik

imzalandığında risk yok diyordun. demek ki varmış da iptal ettiler. suçu da tff'ye yıkıyorlar
İmzalandığında Tff'den izin yazısı da alınmıştı. Tff izni iptal etmiş anlaşmayı da fesih etmişler bu kadar gündem olmasa bir şey de olmazdı. Hala risk olduğunu düşünmüyorum tamamen tepkilerin verdirdiği bir karar.

Niye izin verip sonra iptal ediyorlar hayirdir??

Yönetimde bir tane aklı başında adam kalmamış. Dursun ve müthiş ekibi kulübü rezil etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

İmzalandığında Tff'den izin yazısı da alınmıştı. Tff izni iptal etmiş anlaşmayı da fesih etmişler bu kadar gündem olmasa bir şey de olmazdı. Hala risk olduğunu düşünmüyorum tamamen tepkilerin verdirdiği bir karar.
tff hiçbir kulübün reklam anlaşmasını reddetmez. şirketi incelediklerini bile sanmıyorum. he diyip geçmişlerdir. iş büyüyünce mecbur reddetmişlerdir. bizimkilerin de işine geliyor tff izin vermedi demek

Iyide burada TFF'ye yikmiyorlar sonucta izin verilmis sonra TFF 4 gun once yazi gonderip bosuna izin vermisik demis. TFF isini iyi yapmiyor demek niye once izin verip sonra geri aliyorsun?

O degilde bunlarin reklamlari Istanbul'un her tarafinda var o peki normal mi oluyor o zaman? Yani burada hangi durumda kulupler icin uygun degilde baska bir yerde uygun oluyor onu anlamis degilim.

tff hiçbir kulübün reklam anlaşmasını reddetmez. şirketi incelediklerini bile sanmıyorum. he diyip geçmişlerdir. iş büyüyünce mecbur reddetmişlerdir. bizimkilerin de işine geliyor tff izin vermedi demek
Sponsorluk anlaşmaları özellikle formada yer alıyorsa falan Tff'nin iznine bağlı o zaman işlerini iyi yapmamışlar demek ki. Benim iddiam şu kanuni olarak bence kılıfa uyuyor ama tepkilerden dolayı bu kararı verdiler.

Sponsorluk anlaşmaları özellikle formada yer alıyorsa falan Tff'nin iznine bağlı o zaman işlerini iyi yapmamışlar demek ki. Benim iddiam şu kanuni olarak bence kılıfa uyuyor ama tepkilerden dolayı bu kararı verdiler.
firmanın fbli besim tibuk'la isim telif sorunu da vardı. hiç öyle kanuni olduğunu sanmıyorum o yüzden. uğraştırıp duracaklardı bizi

Geri
Üst Alt