GSC Haber Galatasaray, meritking.news ile Sponsorluk Anlaşmasını Feshetti

koç gitti cumbaba'ya zırladı haksız rekabet filan diye ondan iptal oldu yav işte. kendi de böyle çevirmeli yoldan ülkeye döviz sokabilecekken sırf galatasaray'ın işi bozulsun diye dünya krizden kırılırken ananasla tespihle zenginliğine zenginlik katanlar şimdi ahlak satar olmuşlar. olan işi bozmak da zamanın tefecisinin kucağına oturmakla oluyor demek ki.

bu yönetim daha götü boklu mhk'den istemediği hakemi çıkartamıyor, kör göze parmak gibi herifi kadıköy deplasmanına verdiriyor. en kontrolsüz güç sahiplerinin lafına mı ters düşecekler? bi galibiyet geldi diye büyük hakem kıyımını yedikleri çok şey gibi sindirip koç'un kanalında amatör eğlendirirler anca.

Yav adamlar yazın çimi değiştirmeyi unutmuş diyordu kerem övet. Böyle bir yönetimden ne bekliyorsunuz. Yarın kış gelecek siz sahadaki balçık show u izleyin

Tffnin başındaki o adam varken böyle absürt işlere kendinizi hazırlayın. Karanlık ilişkileri önce futbola sokulmasına izin verip sonra red geliyorsa burada ilgili miktarı tazmin etmesi gerekmektedir.
Bu adamlar bize gelene kadar 2 hafta futbol içinde reklam yaptılar.

Her şeyi geçtim böyle bir rezalet ile Galatasaray’ın adını bağdaştıran herkes defolup gidecek!

firmanın fbli besim tibuk'la isim telif sorunu da vardı. hiç öyle kanuni olduğunu sanmıyorum o yüzden. uğraştırıp duracaklardı bizi
besimin şirketini de satacağız, bu ülkedeki en büyük problem fenerbahcedir. Bu feneri bir yere satarsak kurtuluruz. (besim tibuk sesiylen)

Markaya gelirsek.

Bir tane adının anlamı belli olmayan merit diye bir marka regleyerek içinde merit geçen markaların hepsinin otomatikman sahibi olacağını düşünen bir zihniyet.

merit ismi ile meritkingnews arasında ocakla armut kadar bir ilişki var yani 0 ikişki.
Meritkingnews sitesinin sahipleri beni bulsun da tibukların siteyi yasal yollardan nasıl kapattırılır 2 milyon dolara anlatayım.

Böyle bir rezalete imza atan yönetime de, bu rezalete izin veren TFF’ye de yazıklar olsun. Yüz karaları

Meritking’den para almamız gerekir. Adamlara 2 günde bir senelik reklam yaptık. Bunun bir yolu bulunup hakkımızın alınması gerekir.

bu olay dursunu devirmeye yardımcı olur mu yav çok merak ediyorum. Üst üste bu kadar rezillik yaşayan bir kulüpte yönetim nasıl tekmelenerek kapıya konulmaz

Rezil herifler yine kulübün itibarını iki paralık ettiler.

Defolup gidin ulan şu kulüpten.

Geri
Üst Alt