Galatasaray, Mert Müldür İçin Sassuolo’ya Teklif Yaptı

Kimsenin transferlerden haberi yok. Sallayıp duruyorlar. Kaan Ayhan ismi bizle hiç bir yerde anılmadı. Maçtan sonra öğrendi herkes. Adam İstanbul'a bile geldi hemen. Gizlilik olayı baya iyi gidiyor.

Kimsenin transferlerden haberi yok. Sallayıp duruyorlar. Kaan Ayhan ismi bizle hiç bir yerde anılmadı. Maçtan sonra öğrendi herkes. Adam İstanbul'a bile geldi hemen. Gizlilik olayı baya iyi gidiyor.
Transfersimo denen müptezel de twitterda milleti kolpalıyordu dün

Neymiş kaan jokey olmayı seçmiş cart curt

Transfersimo denen müptezel de twitterda milleti kolpalıyordu dün

Neymiş kaan jokey olmayı seçmiş cart curt
Yellow Red Wall kanalındaki Ege Yılmaz o hesabın sahibi. Hesabı açmadan önce transfer dönemlerinde twitterda volta atan taraftarları trollemek için açtım dedi. Herkes her gördüğüne inanmaya meyilli olduğu için amacına da ulaşıyor işte.

alakası yok, trolleme amacıyla falan atmıyor twitleri o adam

ama aşırı salak olduğu ve ilgi peşinde olduğu aşikar

tanseli falan yalıyordur duyum için

Gelmez.

Transfer olumlu olsaydı muhtemelen kaan ile birlikte gelirdi.

Kuşlar transfer çalımı attık demek için alır bunu.

Bu cocuk fenerli gibi bir his var icimde.

2c85828cb8d7190b2c041b09c942bdc8.jpg

Bu hafta forvet ile birlikte bitecek hissiyatı var

kaan 5 yılda geldi türkiye'ye bunun daha 2-3 yılı var

Kaandan sonra Mert çok mühim bir hamle olur .. Saglikliysa muhtemelen kazimcani da keser

İyi futbolcu ama bize transfer olmayacağını, olursa da pek tutmayacağını hissediyorum. 6-7 milyon bonservis ödenmesini istemem. Yeni keşfedilmiş bir 'wonderkid' değil ki 1-2 sezon oynatıp çift hanelere satmayı umasın; ne olup olmayacağını Dünya Alem görmüş...

En son Kaan Ayhan icin bu kadar ugrasmistik. Gerek yok bence. Yerli kaleci bulun.

Sassuolo ayak üstü öpmeye kalkmasa isterdim. Tempolu oyunu kaldırır. Mevcut oyunumuzda bu profil bekler daha değerli. Fenerli muhabbeti yine de aklımda.

istisna olarak basliga son haber dolayli kisa bir gorus belirtip ,kapanisi konsantrasyon mottosu ile bitireyim .

*muldur'u forumumuzda yanilmiyorsam en fazla isteyenlerdenim. belki ileti baglaminda dogal olarak italya tandansli girdileri de sayica yazmisimdir, o derece kendisi , sassuolo vs 'yi yakindan takip ediyordum.klasik olarak.

arti parantez- muldur'u fatih terim gorevdeyken cok istiyordum. sassuolo'ya adim attigindan beri bizde gormeyi cok istedigim yerli idi .

-fakat ayni istegim suan icin gecerli degil. . . < ->
*sakatligi cok buyuk soru isareti oldugundan, *ilgilenmemize yonelik acikcasi *mesafeliyim.

saglam olsa , sezonu cikarabilmesi sartiyla buna bagli sozlesme yapilir,oynayacagi mac sayisi vb bir imza sekli-mumkunse.

diger yandan, tipoloji olarak *boey ile cok alakasiz olsalar da,
okan hocanin oyununda *inverted minvalinde taktik agirlikli oynayacaksak degeri iki kat artar kanaatindeyim. saglam kalmasi,mac sayisi olarak sureklilik gostermesi kaydiyla .haliyle sistemin de onemli dislilerinden olur.

kapanis babinda - basta da dedigim gibi < ->

hayirlisiyla once bi sampiyon olalim - bu tur haberleri daha saglikli ve daha rasyonel degerlendirecegimiz vaktimiz olur.

tam konsantrasyon sampiyonluk modun dan lutfen cikmayalim.

Geri
Üst Alt