Galatasaray, Mert Müldür İçin Sassuolo’ya Teklif Yaptı

Alabilecek konuma geldiğimiz anda Fener alır bize bırakmaz.

Kaan Ayhan ile birlikte paket yaparak almak lazim.

Boey gidecekse Dubois ile beraber rotasyonu oluşturabilirler.

sakatlıktan dolayı bu sene oynamadı hiç, piyasası düşmüştür fırsat transferi olur bizim için kaçmamalı

3527096_b71dc9a2d32235e020bfc373f633d476_640x640.jpg

İyi futbolcu ama bize transfer olmayacağını, olursa da pek tutmayacağını hissediyorum. 6-7 milyon bonservis ödenmesini istemem. Yeni keşfedilmiş bir 'wonderkid' değil ki 1-2 sezon oynatıp çift hanelere satmayı umasın; ne olup olmayacağını Dünya Alem görmüş...
Sağlam zamanında bunları demişim; halen de fikrim değişmedi. Zaman zaman sergilediği ekstra enerjiyle prim yapan biriydi zaten. Geçirdiği ağır sakatlık ve futboldan uzak kaldığı epeyce süre sonrası eski haliyle sahalara dönebilmesini uzak bir ihtimal olarak görüyorum. Fiziksel özellikleri dışında pek bir marifetini de görmediğim için olumsuzum özetle. Yerli diye yatırım yapılacaksa daha iyi seçenekler üzerinde durulmalı...

Boey giderse beklerden birine 1 tane yerli almamız lazım. Gunayi Almamiz lazım kaleye bizi idare eder. Ön tarafta kaliteye ihtiyacımız var
Mert için debelenmek yerine mesela Alanyasporlu Yusuf Özdemir düşünülebilir, bek rotasyonu için. Daha önce de bahsetmiştim, fazla izleyemedim, denk geldiğinde de olumluydu genellikle...

Solbeke iyi futbolcu bulmak Dünyadaki her kulüp için zor da 85 milyonluk ülkede rotasyon için bile yerli sağbek öneremiyor olmamız çok ilginç gerçekten...

Mert için debelenmek yerine mesela Alanyasporlu Yusuf Özdemir düşünülebilir, bek rotasyonu için. Daha önce de bahsetmiştim, fazla izleyemedim, denk geldiğinde de olumluydu genellikle...

Solbeke iyi futbolcu bulmak Dünyadaki her kulüp için zor da 85 milyonluk ülkede rotasyon için bile yerli sağbek öneremiyor olmamız çok ilginç gerçekten...
Defansif daha iyi olanı tercih ederim bu herifiin defansı nasıl pek dikkat etmedim

solda kazım ok. kanatta kerem ok. kaleye uğurcanı al sırtını yasla rahat rahat izle maçları

Defansif daha iyi olanı tercih ederim bu herifiin defansı nasıl pek dikkat etmedim
Yusuf, aslen kanat oyuncusu diye biliyorum ama atletizm yönünden iyi bir izlenim edindim kendisinden ki çok önemli bulduğum bir husustur. Daha çok izlemiş birileri yorum yapsa iyi olur...

son maclarini izleyen var mi, nasil oynuyor sakatlik sonrasi?

Geri
Üst Alt