GSC Haber Galatasaray, Michy Batshuayi'nin Sözleşmesini Feshetti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Attığı kritik gollerle en az 6-8 puana direkt katkı sağladı keşke oyun içerisinde daha etkili olabilseydi ama kötü bir transfer diyemeyiz lider olmamızda önemli katkıları oldu. Morata hamlesinden sonra gönderilmesi yanlış değil önümüzdeki sezonlarda etkisi ve performansı iyice düşebilirdi doğru zamanda gelen bir ayrılık olduğunu düşünüyorum.

Kendi adina ayrilmak istemesi mantikli

Transfer edildiginde icardi’nin yedegi olarak geldi vinicus yerine

Ama son dakika osimhen geldi

Ardindan icardi sakatlandi ve tekrar as forvetin yedegi oldu derken simdi de morata geldi

Büyük ihtimal morata transferinden sonra ayrilma karari almistir

Batshuayi nin kol gibi kontratından kurtulup morata'yı almak :tbr: :tbr: :tbr:

almanlar cuvalla para aldı hemde son gundeler neden bedava verdikki
O daha belli değil Tff'ye her türlü fesih bildiriyorsun ya. Açıklamada göreceğiz 2-3 milyon bonservis deniyordu. Bats bizde olmamıştı maaşı da çoktu. Açıkçası 2-3 milyon kar etmiş oluyorsun ilk yarıda çünkü maçı aldığı anlarda oldu iyi oldu bizim adımıza. Genç birini alabilirsek oraya şöyle 20 yaşında süper iş olur bizim için ama seneye.

İmza parasının üstüneyse çok iyi de imza parasını devrettik gibi
ben feshedilme kısımını anlamadım tam ama

başka takıma transferi için adamı free-trasnfer olarak aldığımız kontratın feshi mi gerekiyordu onu kavrayamadım.

yoksa işler hızlı yürüsün diye bastık feshi , adamdan da alacak verecek yok gibi bir şey imzaladık karşılıklı - oda hemen frankfurt kontratını mı imzalamış oldu misal.

Bonuslarla 3 m Euro'ya sattık işte. Sezon başı 1.5 imza parası almış 1.5 da yarım sezonluk ücreti. Maliyetini aşağı yukarı çıkarmış

herkesin aksine ben bu herifi seviyordum eger düzenli oynasa daha cok skor katkısı verip kendisinide salmazdı eminim

ama bizim hocayla anlasmak truva savaşını kazanmaktan zor adam nelssonu bile ögüttü
Ya hoca ne anlatiyorsun kale ağzından auta atıyor 3 kişi arasinda çalıma giriyor laubali gibi gülüyor ediyor aynen hoca öğüttü bunu haklısın serefsizin tekiydi bu herif geldiği günde söyledik Trabzon'da uçan tekme atan adamın burada işi olmamaliydi. Mükemmel bir zarardan kurtulduk milyonlarimizi sömürecekti it oğlu it

maaşı bize yük olacaktı önümüzdeki 2,5 sezon. zarar etmeden elden çıkarmak önemli iş

ben feshedilme kısımını anlamadım tam ama

başka takıma transferi için adamı free-trasnfer olarak aldığımız kontratın feshi mi gerekiyordu onu kavrayamadım.

yoksa işler hızlı yürüsün diye bastık feshi , adamdan da alacak verecek yok gibi bir şey imzaladık karşılıklı - oda hemen frankfurt kontratını mı imzalamış oldu misal.
Şu muhabbet muhtemelen. Yetişsin diye feshettik
FA imzalayabilsinler diye oyun işte yaw. FA’ları Almanya’da da transfer dönemi sonrası imzalatabiliyorlardı galib

Galatasaray, Michy Batshuayi'nin Frankfurt'a transfer olduğunu açıkladı.

Bonservis: 3 milyon Euro + şarta bağlı 500 bin Euro bonus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt