Tier 1 Galatasaray, Mikautadze İçin 24 Milyon Euro'luk Yeni Teklif Yapacak

24 milyon mu ? Veren haindir yav.

Halkımızın yoksulluğu her yere yansımış vaziyette :asd:

Ruhumuz fakir.

Bu miktarları 2 potansiyelli oyunca bölmek nedense daha mantıklı gibi geliyor

adamlara bi sorsak ne istiyonuz diye
Muhtemelen 30. Bence her şekilde adamlara en başından beri 22-24 bandında teklif etmiştik. Muhtemelen %30 peşin %60 taksit %10 bonuslarla 22-24 arası bir şey ediyordu.

Hala aynı parayı teklif ediyoruz ama peşinat oranını artırarak.

Devre arası transferi her zaman büyük kumardır. Ciddi bir fırsat çıkmadıkça da yapılmaması lazım bana göre. Her adam Sara gibi olacak diye bir şey yok, orada şansımız yaver gitti diye gelene geçene 20+ bonservisler vermeye başladığımız an naneyi yeriz. Bir süre sonra talip olduğumuz her topçuya herkes artık 15'den 20'den kapı açmaya başlar, biri şu çılgınlığa dur demeli.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün yalı evladının basın toplantısı varmış galiba. O saatlerde mikautadze ile ilgili olumlu haberler düşerse şaşırmam. Galatasaray kurumsal hafızası bu tarz mesajlar vermeyi sever.

Bizim klupteki yetkili kisilerin kucukken buyuk bir travma gecirdiklerini ve bunun sonucunda her transfer doneminde manik obsessif tavirlar sergilediklerini gozlemlemis bulunmaktayim. Kendileri icin cozumun terapi ve isten el cektirilmesi, klup icinse transferlerin profesyoneller tarafindan gerceklestirilmesi olduguna kanaat getirmis bulunmaktayim.

göte giren kazık olacakmış gibi geliyor bu adam. marifet bu adamları 3-5 milyonlukken bulup almak.

yönetim büyük kumar oynuyor.

Dursun Özbek’in “hocam bu paralar çok fazla, Bütçemizi aşıyoruz” tepkisine

Okan buruk : “yaaaa istiyovum iistiyovum baaaa ne!” Şeklinde cevap verdi

göte giren kazık olacakmış gibi geliyor bu adam. marifet bu adamları 3-5 milyonlukken bulup almak.

yönetim büyük kumar oynuyor.
buna katılıyorum kesinlikle , avrupa içinde ne wonderkid isimler vardıda trasnfer sonrası balon oldular.

bizde transfer anlamında cephane yok - bu ekonomide nokta atışı (Sara gibi) ya da ucuza bulup parlatma (Boey gibi) işler olması lazım.

Geri
Üst Alt