GSC Haber Galatasaray: "Mourinho hakkında ırkçı söylemleri nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulunacağız"

o talimatnameye göre 10 mac ceza icin maymun kelimesi "racially offensive" olmali, yani her maymun kelimesi kullanan kisiye 10+ mac ceza verilecek diye birsey yazmiyor

mourinhoya uygulanacagini sanmiyorum

Ben niye maymun olabiliyorum bu saçma ya
Albino maymun da var mesela

o talimatnameye göre 10 mac ceza icin maymun kelimesi "racially offensive" olmali, yani her maymun kelimesi kullanan kisiye 10+ mac ceza verilecek diye birsey yazmiyor

mourinhoya uygulanacagini sanmiyorum
Daha net nasıl yazılabilirdi hocam? Any statement, gesture ör insult of a racially offensive nature leads to a minimum 10 match ban diyor. Benchte siyahide var beyazida var. Maymun kelimesi denmeside dahi diye net ifade de var. Vallahi bizim millet anlamıyor ırkçılığın nasıl hassas bi durum olduğunu.. acunda bundan faydalanmaya çalışıyor, aman ha UEFA'ya gondermesinler diyor, çünkü UEFA'ya giderse ne olacağını biliyor pzvnk

Aklıma bu geldi valla :) mou algicisina bir şey yapamazlar. Yarın çıkar yanlış anlaşılma der kapanır maalesef

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250225_024753_Chrome.webp
    Screenshot_20250225_024753_Chrome.webp
    77 KB · Görüntüleme: 6
Dış basin taramamda çok fazla haber göremedim. Yarın düşer, yurt dışı için geç saat çünkü

Geri
Üst Alt