Galatasaray, Mousset'ten Memnun Kaldı!

Stuttgart küme mi düştü lan daha kesin değil :38573:

Bence düstüler diyebiliriz.

15 - Frankfurt 36 (-17 averaj )
16 - Bremen 35 (-16 averaj )
17 - Stuttgart 33 (-23 averaj )

Son hafta Bremen-Frankfurt maci var. Stuttgart'in ligde kalma sansi kalmadi, iste matematiksel olarak cok düsük bir ihtimal var. Adamlar maksimum 16.olup playoff oynayabilir, ki ona da ihtimal vermiyorum acikcasi.

Bence Bremen o maci alip Frankfurtu playoff'a yollayacak, Stuttgarti da kümeye.

Bonseevisi 400 bin euro ise dırsuna 2 milyona okuturlar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık Galatasaray'ın transfere bakış açısında devrim yapması gerekiyor.

Bizim lig malum kalitesizlikten ölecek. 33 yaşındaki Atiba bile fizik kondisyon olarak sezonu domine etti. Yuh yani. Bak bir maç, iki maç demiyorum. Ardı ardına adam her maçta oynadı, her maçta orta sahayı tek başına elinde tuttu. Oğuzhan ve Sosa rahat rahat at koşturdular. Tabi Avrupa'da işler böyle yürümez... Ama zaten biz de Avrupa'da bir süre yokuz...

Galatasaray'ın takımdaki en büyük eksiği futbol aklı. Kaç senedir istikrarlı bir scout ekibimiz var. Ama kaç senedir aynı istikrarla bu adamlar dinlenmeden abuk subuk paralar harcanıyor. Her yönetim elbet bu işlerde rol alacak. Yine teknik adam illa bu işlerde rol alacak. Ama söz hakkı %25 yöneticide, %25 teknik adamda ise %50 de scoutta olacak. Yoksa millet at koşturuyor işte. Komisyonlar, kalitesiz futbolcular havada uçuşuyor.

Adına soktuğum Superlig'i domine edecek defansif orta sahayı bak çok iyi falan demiyorum, ortalama bir scout ekibi 1 milyon eu'ya bulur.
Fizik olarak azıcık sağlam, azıcık top kontrolü iyi, azıcık pas atabilen, azıcık da kafa vurabilen her forvet bu ligde ceza sahalarını darmaduman eder. Hele arkasında Podolski, Sneijder, Sinan gibi isimler yer alıyorsa.
Galatasaray'ın başarı için çok para harcamasına gerek yok.
Futbol aklına ihtiyacı var.
Alınacak oyuncu Fransa'dan daha önce hiç duymadığım Mousset olur, Almanya'dan olur, Şili'den olur, Arjantin veya Brezilya'dan olur farketmez. Bu adamların karşısına Messi, Hazard çıkmayacak. Rakip futbolcuların çoğunun temel futbol bilgisi yerlerde. Ondan sebep Avrupa'nın dandik takımları bile daha Ağustos gelmeden tüm kupalarda bizimkileri saf dışı bırakıyor. Böyle oyuncuları alırsan başarırsın. İşte Sinan Gümüş... Maliyeti ne ulan? Ya da Carole?

Allah Galatasaray'a futbol aklı yerleştirecek kadar ahlaklı, yiyeceği komisyonu düşünmeyen yöneticiler bahşetsin.

Dursun kalırsa 3. olmak için dua ederiz.

Bence düstüler diyebiliriz.

15 - Frankfurt 36 (-17 averaj )
16 - Bremen 35 (-16 averaj )
17 - Stuttgart 33 (-23 averaj )

Son hafta Bremen-Frankfurt maci var. Stuttgart'in ligde kalma sansi kalmadi, iste matematiksel olarak cok düsük bir ihtimal var. Adamlar maksimum 16.olup playoff oynayabilir, ki ona da ihtimal vermiyorum acikcasi.

Bence Bremen o maci alip Frankfurtu playoff'a yollayacak, Stuttgarti da kümeye.
Didavi Selçuk yerine cuk diye oturur.

_______Transfer Didavi
Sinan ______WES______ Transfer
___________Transfer

Didavi 8 numara yı kaldırabilir... Hele hele sirf türk ligi var olduğunu + bir DCM transfer yanına yapıldı taktirde.

Son düzenleme:
Didavi Selçuk yerine cuk diye oturur.

_______Transfer Didavi
Sinan ______WES______ Transfer
___________Transfer

Didavi 8 numara yı kaldırabilir... Hele hele sirf türk ligi var olduğunu + bir DCM transfer yanına yapıldı taktirde.
Didavi nin defansif katkısı Selçuk dan da beter yani.

Yanına azman bir ön libero alırsan belki olabilir ama o da bayağı düşük bir ihtimal. Zaten boşuna konuşuyoruz adam Wolfsburg ile anlaştı 2-3 hafta önce.

Didavi den ziyade Stuttgart dan alınacak başka bir adam var o da Kostic. Herif yardırıyor sol kanatta. Maxim de olabilir bu sezon pek etkili olmasa da.
Ama Kostic gerçekten iyi bir futbolcu.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Didavi nin defansif katkısı Selçuk dan da beter yani.

Yanına azman bir ön libero alırsan belki olabilir ama o da bayağı düşük bir ihtimal. Zaten boşuna konuşuyoruz adam Wolfsburg ile anlaştı 2-3 hafta önce.

Didavi den ziyade Stuttgart dan alınacak başka bir adam var o da Kostic. Herif yardırıyor sol kanatta. Maxim de olabilir bu sezon pek etkili olmasa da.
Ama Kostic gerçekten iyi bir futbolcu.
Kostic için aynısını ben de düşündüm.
Kötü VFB de tek istikrari koruyan iyi oyunculardan birisiydi.

At gibi ciğeri var... 352 bek bile olur :D
Lakin tek düşüncem... Dar alanda bize katkısı olur mu. Ayrıca bitiriciligi istenilen düzeyde değil. Sneijder var ise kanatlar 442 Kanat dan ziyade golü yoklayan ve adam geçme becerisi yüksek olan oyuncular olmalı.
Ufak takım ile büyük takımda oynamak farklıdır.

Uzun lafın kısası. Elbet tarafar daima daha iyi oyuncular ister, ama Kostic makul bir fiyata tam bir "bargain Transfer" olur.

Son düzenleme:
Kostic için aynısını ben de düşündüm.
Kötü VFB de tek istikrari koruyan iyi oyunculardan birisiydi.

At gibi ciğeri var... 352 bek bile olur :D
Lakin tek düşüncem... Dar alanda bize katkısı olur mu.

Ufak takım ile büyük takımda oynamak farklıdır.
Aynen. Yanılmıyorsam 6 Milyona mı ne almışlardı. Tahminen en fazla 3- 3,5 gibi bir rakama alabiliriz bu adamı bence.

2.ligde oynamak istemeyecektir muhtemelen. Geçen yaz aynısı Darida'da da yapabilirdik Freiburg düşünce ama biz böyle topçuları hiç görmeyiz, işte sonra da Berlin kaptı 3,7 Milyona.

Ömer ile burada önermiştik kaç defa Darida'yı. Adam hiç yorulmuyor dinamo gibi mübarek, Berlin de de bayağı iyi bir sezon geçirdi bu sezon.

Aynen. Yanılmıyorsam 6 Milyona mı ne almışlardı. Tahminen en fazla 3- 3,5 gibi bir rakama alabiliriz bu adamı bence.

2.ligde oynamak istemeyecektir muhtemelen. Geçen yaz aynısı Darida'da da yapabilirdik Freiburg düşünce ama biz böyle topçuları hiç görmeyiz, işte sonra da Berlin kaptı 3,7 Milyona.

Ömer ile burada önermiştik kaç defa Darida'yı. Adam hiç yorulmuyor dinamo gibi mübarek, Berlin de de bayağı iyi bir sezon geçirdi bu sezon.

Yazmış idim ..bargain Transfer olur diye.
Didavi ve Kostic...gerisi nafile VFB de.
Darida gibi çok adam var Bundesliga ve Fransa Pazarında.

Bizim denyolar ama Selçuk-Bilal-Jose-Donk gibi Oyuncuları, futbol daki en önemli yer olan orta saha yı emanet ediyorlar... Ondan sonra "niye başarılı olamıyoruz?" Sorular geliyor...

Darida + A. Song / M'Vila almak çok mu zor idi ?

-----Darida - Song
--------Sneijder

O iki 2 Transferi yap.

Bunları alma/sat:
Donk, José, Selçuk, Bilal, (Emre) (...)

Dağıtır dık ligi. Yine az paraya çok oyuncu alalım, nefes alsın yeter, transfer politikası na kurban olduk

Son düzenleme:
Kostic icin daha gecende 25 milyon euro istediklerini falan hatirliyorum.

Yuh be.

Ufak atsınlar da civcivler yesin :D

Iyi oyuncu ama, bizde is yapar. Tabiki bu parayi isterken ligde kalacaklarini dusunup soylemislerdir, eger kume duserlerse o rakam 10 milyon euro ya kadar pat diye iner. Bizim icin gene pahali :)

Iyi oyuncu ama, bizde is yapar. Tabiki bu parayi isterken ligde kalacaklarini dusunup soylemislerdir, eger kume duserlerse o rakam 10 milyon euro ya kadar pat diye iner. Bizim icin gene pahali :)
Kimse o kadar para vermez bir kere.

2.lige düştükleri için kemeri biraz sıkmaları lazım, mis gibi fırsat transferi işte. Zaten Sinan ve Grosskreutz hıyarı yüzünden muhabbetimiz de var adamlar ile.

Kimse o kadar para vermez bir kere.

2.lige düştükleri için kemeri biraz sıkmaları lazım, mis gibi fırsat transferi işte. Zaten Sinan ve Grosskreutz hıyarı yüzünden muhabbetimiz de var adamlar ile.

Bence de alinabiliyorsa bizim almamiz guzel olur.

Geri
Üst Alt