galatasaray muhabirleri

Hakan Motz

papağan
Hocaların Hocası
Dunya uzerinde daha amator, kotu ve is bilmez bir topluluk yoktur.

Is okadar kotuye gitti ki son yillardir, Galatasaray taraftarlari olarak son dakkika haberleri,malum sahisten alabiliyoruz.

Dusunun, haberleri baska takim tutan muhabirler, bizimkinlerden daha once soyluyor.

Burda ne terslik olabilir?

Bizim muhabirlere kadroları sızdırmaya geldi mi 11'i geceden biliyorlar ama sakatlık konusuna gelince sesleri bile çıkmıyor.Transfer konusuna girmeye bile gerek yok kendi içlerinde kavga ediyorlar birbirlerine sallıyorlar biri bilince diğerine laf sokuyor diğeri bilince diğerine sokuyor.

1 saatlik transfer programlarının 45 dakikası birbirlerine saplamalarıyla geçiyor 15 dakikasıda diğerinin söylediği isimleri yalanlamakla geçiriyorlar.

yalancılar grubu olan , yönetimden nemalanan , taraftarla alakası olmayan muhabirlerdir.

o muhabirleri de sayalım ;

başta nevzat dindar ve burhan can terzi , sonra haluk yürekli , emre kaplan , yakup çınar , süleyman rodop , kaya temel , ertan süzgün , ali naci küçük , serhan türk

transfer sezonunun başından beri sürekli bir transfer haberi üfürüp sonra yattı haberi yapıyorlar , bin tane oyuncu için yaptılar bunu biri de çıkıp demiyor ki ''siz bu taraftarla dalga mı geçiyorsunuz?'' diye.

yazık bu taraftarlara.

Hepsinin yasaklanması gereken bir oluşum bunlar

duyumu 3. ya da 4. ağızdan eksik alan Twitter habercileri.

Okuma,yazma bilmek yeterli Galatasaray muhabiri olmak için. Ekmek paranız bu iş kardeşim, NAMUSUNUZ yani! Farkinda misiniz ?

Birde bu sezon başımıza : „ Yönetime sordum, Galatasaray’da yetkili biriyle konuştum“ diye saçma sapan bir kalıp çıktı, her haberin başına yazdıkları. Gün,saat farketmeksizin her haberde bunu yazıyorlar.

Biri bir haber yapsın,hemen hepsi etkileşimlerle,bin bir iltifatla, birbirlerini yalayarak saatlerce prim kasarlar. Aynı rengin lacivertleri ya hepsi!

Bir arınma gecesi olsa forumda, yönetimden bile fazla küfür yiyeceklerine zerre şüphem yok.

bir iğrenç melodi bu kadar uyardı ...."GS MUHABİR ŞARKISI" benim için artık

kafamda o 3 4 kelime kısmında "kolpa kolpa kolpa kolpa kolpa..." diye gidiyor kafamda şarkı.

şağ sol flip efektide ortaki BCT yi daha çok "uçan tekmeye uygundur." statüsüne sokuyor.

harikulade.

Transfer duyumu vermesine gerek yok, yönetimin ya da muhalefetin köpeği olmadan takımla ilgili doğru bilgileri verseler yeterli olur. Transfer işi zaten sakat iş, bizim yönetim yapıyorsa komple sakat. %100 doğru gitmek imkansız zaten.

Piyasada sadece transfer haberi olarak güvendiğim üç kişi var. Bunların hiçbiri bizim muhabirler değil. Bizimkiler sadece yönetimden aldıkları veya yönetimin istediklerini yazar.

hepsi yönetimin adamı 5 para etmez tipler.

Etkilesim Soundtrack salalim gene bi

Geri
Üst Alt