Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.085
- 59.819
- 3.473
Etkilesim Soundtrack salalim gene bi
1 foto 0 adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etkilesim Soundtrack salalim gene bi
1 haluk hepsine bedel1 foto 0 adam
bir iğrenç melodi bu kadar uyardı ...."GS MUHABİR ŞARKISI" benim için artık
kafamda o 3 4 kelime kısmında "kolpa kolpa kolpa kolpa kolpa..." diye gidiyor kafamda şarkı.
şağ sol flip efektide ortaki BCT yi daha çok "uçan tekmeye uygundur." statüsüne sokuyor.
harikulade.
Hic biri elle tutulur net surec haberi veremiyor vermedi benim icin.2-3 gün önce itriziodan önce girdi haluk
Sadece transfer haberi olarak bakmayın arkadaşlarHic biri elle tutulur net surec haberi veremiyor vermedi benim icin.
Peki oyle bakmayalim, o zaman bu adamlarda prim erdeyse sadece oralari kovalamasin.Sadece transfer haberi olarak bakmayın arkadaşlar
Haluku 3-4-3 de izle herşeyden haberin olurPeki oyle bakmayalim, o zaman bu adamlarda prim erdeyse sadece oralari kovalamasin.
Nerde florya haberi
Nerde akademi insaati
Gundemdeki seylerin disinda ekstra haber yapan gormuyorum.
Gazeteci degil gozumde hicbiri
Izliyorum zaten hocam, baska 3 4 duzgun cumle duydugumuz yer yok ama transfer haricinde 1 senedir gelen surecler var, izin verilmedigi surece konusmuyorlar didiklemiyorlar.Haluku 3-4-3 de izle herşeyden haberin olur
Bu senin dediğin çok az oluyor ama ya. Dün mesela oldu Seten bazı şeyleri söyleyemiyorum dedi. Haluk da dün söyledi. Menajer sosyal medya transfer işleri ile alakalı çok şey duyuyorum da söyleyemiyorum bazı şeyleri diyor. Ama o teyit ettiremediği için söyleyemiyor da olabilir.Izliyorum zaten hocam, baska 3 4 duzgun cumle duydugumuz yer yok ama transfer haricinde 1 senedir gelen surecler var, izin verilmedigi surece konusmuyorlar didiklemiyorlar.
Buna gazetecilik denmez.
Orda ayni fikirdeyiz ama GAZETECIYIM demeyecekler. Oyle olsalar ters kose haber kovalar ve servis ederler.Bu senin dediğin çok az oluyor ama ya. Dün mesela oldu Seten bazı şeyleri söyleyemiyorum dedi. Haluk da dün söyledi. Menajer sosyal medya transfer işleri ile alakalı çok şey duyuyorum da söyleyemiyorum bazı şeyleri diyor. Ama o teyit ettiremediği için söyleyemiyor da olabilir.
BUnlar her zaman olmuyor ama hep izliyorsan biliyorsundur
Abi ters köşe ne haberler yaptılar ya sen izliyorum diyorsun. Şimdi tek tek söyleyemem hak verirsin. Özellikle baron programında.Orda ayni fikirdeyiz ama GAZETECIYIM demeyecekler. Oyle olsalar ters kose haber kovalar ve servis ederler.
Sirf bizim icin degil TR de medya zaten para donen bir ortam, terbiyesizlik yok ama etiklerde yok ortada bence
Spor gecesinde gokhan ile kanali basarili kilan detaylar bunlardi. Ters koseden kastim ornegin osingundemi var di mi, florya surecini anlatan 1 kisi yok.Abi ters köşe ne haberler yaptılar ya sen izliyorum diyorsun. Şimdi tek tek söyleyemem hak verirsin. Özellikle baron programında.
Keza fenerle ilgili kimse ama kimse tek bir haber girmiyor giremiyor, murat aşık ne var ne yok anlatıyor
Sen algıda seçiciliği biraz bu yönde değiştir bak daha keyif alacaksın izlerken
Mesela Jhon Duran gelmiş 4-5 gün takılmış imzalamış sonra yok olmuş nerde olduğu belli değilmişOrda ayni fikirdeyiz ama GAZETECIYIM demeyecekler. Oyle olsalar ters kose haber kovalar ve servis ederler.
Sirf bizim icin degil TR de medya zaten para donen bir ortam, terbiyesizlik yok ama etiklerde yok ortada bence
Anladım seni de flroya süreci şu anda insanların çok da yükseleceği bir gündem değil gibi duruyor. Varsa yoksa osimhen ve transfer. Florya konusu şu anda yöneticilerin bile gündeminde değildirSpor gecesinde gokhan ile kanali basarili kilan detaylar bunlardi. Ters koseden kastim ornegin osingundemi var di mi, florya surecini anlatan 1 kisi yok.
Gecen sene temmuzda izin alindi, bitti mi bitmedi mi, ne oluyor nedir... Akademi insaati ile ilgili 2 3 cumle.. ben bunlari istiyorum. Transfer gundemi zaten les.
Kanala basarisiz demiyorum yav zaten.Mesela Jhon Duran gelmiş 4-5 gün takılmış imzalamış sonra yok olmuş nerde olduğu belli değilmiş
BUnunla ilgili tek bir haber yoktu medyada, tek konuşan Murat Aşıktı. Nerde abi bu adam bu nasıl bir kurumsallık diye yardırıyordu
Kanal genel anlamda beni baya tatmin ediyor. İşin goygoyu da oluyor, özellikle seten baya komik bir adammış
Heh iste tamda burdayim.Anladım seni de flroya süreci şu anda insanların çok da yükseleceği bir gündem değil gibi duruyor. Varsa yoksa osimhen ve transfer. Florya konusu şu anda yöneticilerin bile gündeminde değildir
Can, e olacak yahu o kadar. Haluk da ona takılıyor bir çok konuda, sesini çıkarmıyor adam. Hakkımızı veriyor yani. Dün hatta Haluk ona 'sezon başlasın yine bağırıp çağırırsın burda yok hakemler yok federasyon diye' dedi. O allahın emri dedi. Normal yahu bu durum.Kanala basarisiz demiyorum yav zaten.
Murat asik'i da mevcut durumda ovecek degilim. Selektor vs diye deliriyordu sezon icinde.
Seten sakin moderator ama meh...kanal aksin, haluk izleyiciyi ceksin. Sponsor vs para damlasin diye ihtiyac olan bir formati koydu ortaya.
Mesela bugunku yayinda da yuzeysel florya denmis ama hala metrekare bilmemnesi vs konusuluyor. Kim aldi, izin ne yeni bir sey yok. Basin toplatisi oalcak bilmemne.boyle konularda 23undeki divan , habercilerden daha iyi kaynak
Zamanı geldiğinde yapacaklarına eminim. Veya 23ündeki divandan sonra değinebilirlerHeh iste tamda burdayim.
Burayi desip ,kaynakli haber cikarana ben gazeteci derim mesela.