GSC Haber Galatasaray, Musiala Haberini Yalanladı!

Gökhan Karaman

10 Numara!
1785490245778.webp

Lan 5 gün oldu anca mı aklınıza geldi? Bu kulübün neden basın sözcüsü yok?

Herif net 18 milyon euro maaş alıyormuş. Zaten olması imkansız gibi bir şey.

Haberin resmi siteden ancak bu zaman yayınlanması görüşmelerin olumsuz sonuçlandığına delalet... ayrıca @Ferhat Koç a katılıyorum... büyük bir ihtimalle oldu bittiyse getirip almanların tepkisini çok çekmeden tamamlanması gereken transferin erken duyulması işleri bozmuş olabilir... Hala da üstünde tepinmemek lazım. Belki eylül ayında fikirler falan değişebilir...

Kırk kez yalanlansalar da, bu tip haberleri yapanların yüzü asla kızarmıyor.

En temizi kendilerine etkileşim vermemek. Hatta keşke forumda da yasaklı kaynak listesine alınsalar.

Burhan artık forumda yasaklanmalı
Milletin uydurduğu yalanlara prim kastırmanın alemi yok

İletişim kurun bizimle. Ne oluyor bitiyor bilelim. Böylelikle tepki de görmezsiniz.
Üzerinde çalıştıkları isimleri kimsemin bilmesine gerek yok. Gizli kalması daha yerinde... gecikmeler konusunda ise herkes hemfikirdir sanırım. Bir de bir isimle görüşülür aynı anda diğer isimlerle de görüşülür... isimler ortaya çıksa alamadığın oyuncunun yerine alacağın oyuncu ben 2. Seçenek miyim 3. Seçenek miyim diye egosunu ortaya çıkarabilir...olacak diğer işler de bozulabilir... Ben bunca zaman diğer adamın olup olmayacağını mı bekleyeceğim gelmiyorum falan da diyebilir...

Geri
Üst Alt