Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önce basına yalanlandı. O yalanlamaya rağmen haberler devam etti. Bu şekilde yalanlandılar.Lan 5 gün oldu anca mı aklınıza geldi? Bu kulübün neden basın sözcüsü yok?
Basına yalanlamak ne yav? Adam gibi çıkar sözcün yok öyle bir şey der biter orda. Her işimiz tel maşa.Daha önce basına yalanlandı. O yalanlamaya rağmen haberler devam etti. Bu şekilde yalanlandılar.
Hala BCT'yi savunan var. Gerçekten akıl fikir lazım. Yönetimin transfer yapmaması onların beceriksizliği başka Burhan'ın yalan haber yapması başka. Transferi yürütüyor diyen kişi yalanladı, Musiala'nın menajerleri yalanladı, Alman kaynaklar dalga geçerek görüşmeyi bırak böyle düşünce yok dedi ama yok hala savunanla var. Bizim toplumda dolandırılmayı seviyor arkadaş. Hala buna para atan da olur mesela.Hahaha bunun uzerine yotuba bi girdim, bct yayini baslamamis ne diyor diye merak ettim.
Bir baktim herkes upcoming yayinlari basligina musiala yazmis.
Komedi ya![]()
Simdi ustune mesela Burhan bu taraftarin ortasina yonetimden isim atsa...zaten yandim , yayinlar hep kufur kiyamet gidiyor diyerekten.Hala BCT'yi savunan var. Gerçekten akıl fikir lazım. Yönetimin transfer yapmaması onların beceriksizliği başka Burhan'ın yalan haber yapması başka. Transferi yürütüyor diyen kişi yalanladı, Musiala'nın menajerleri yalanladı, Alman kaynaklar dalga geçerek görüşmeyi bırak böyle düşünce yok dedi ama yok hala savunanla var. Bizim toplumda dolandırılmayı seviyor arkadaş. Hala buna para atan da olur mesela.
Sence neden rtsleao - rejinders bunları niye yalanlamıyorlar.
Sadece transfer konusunda iletişim eleştirisine ben pek katılmıyorum. Zaten daha öncede yalanlandı. Zaten alınacak mevkiler belli. Transferde isim vb. de konuşulamayacağına göre bazen biraz da bakmak lazım. Bu mevzu özelinde Munih'e yakın kaynaklara da doğrulattım dedi haberi tüm Alman basını yalanlarken. Genel kulüp iletişimi olarak kötü değil çok kötüyüz ama transferi iletişimle anlatılacak bir mevzu değil. Transfer haberciliğinin dünyada olmasının sebebi bu aslına baktığında. Burada iş elimde salatalık var diye herkese tuzlukla koşmamak biraz akıl süzgecinden geçirmek lazım.Simdi ustune mesela Burhan bu taraftarin ortasina yonetimden isim atsa...zaten yandim , yayinlar hep kufur kiyamet gidiyor diyerekten.
Taraftar artik yonetim ve baskandan sonra kisisel olarak ses cikartmaya baslasa, kim ayiklayacak pirincin tasini. Yonetimde boyle olaylarin yansimasi olur takima da..
Sonra iletisim elestirisi gelince "tuzugumuze gore her sey dogru" diyor baskan.
Bana asiri acemice geliyor bu olaylar. Guluyorum ediyorum ama baya vahim. Taraftarin belli kesimi zaten garip bir yapida (beyinsiz demek istemiyorum simdi)
İnan hiçbir fikrim yok. Anlamak imkansız yönetimi.Sence neden rts![]()
Musiala olayi acisindan kesinlikle, yani basinda da gulup gectim ayri , sonra kafa yordum bayern maasini odemek istemez yuzde yuz degilken derken bir sey cikar mi diye, onda da bizim faydamiza cikacak formul olmaz dedim kendi capimda kapadim konuyu hemen.Sadece transfer konusunda iletişim eleştirisine ben pek katılmıyorum. Zaten daha öncede yalanlandı. Zaten alınacak mevkiler belli. Transferde isim vb. de konuşulamayacağına göre bazen biraz da bakmak lazım. Bu mevzu özelinde Munih'e yakın kaynaklara da doğrulattım dedi haberi tüm Alman basını yalanlarken. Genel kulüp iletişimi olarak kötü değil çok kötüyüz ama transferi iletişimle anlatılacak bir mevzu değil. Transfer haberciliğinin dünyada olmasının sebebi bu aslına baktığında. Burada iş elimde salatalık var diye herkese tuzlukla koşmamak biraz akıl süzgecinden geçirmek lazım.