Galatasaray, Muslera'nın Yedeğini Buldu

Senede 5-6 maç oynar oynamaz. Yeterli gayet. En azından kale boş olmaz Eray'daki gibi.

Liverpool BJK 'ye 8 salladığı maçta kalede bu arkadaş vardı sanırım. Topları tutamayıp sektirme gibi bir problemi var.

Bence Ufuk hepsinden iyiydi ama olmadı, İstanbul bozdu çocuğu.

Aykut ve Eray bence yeterli kalır, Hakan Arıkan hamlesine kıyasla.

babam'in istegi gerceklesecek. cok tutuyor bu adami. muhtesem bir kaleci degil ama ufuk ve eray'a 10 basar :)

benim favorim erciyes'li gökhan degirmenci.

Türkiye standartlarında iyi bir kaleci.

Şimdi öyle birşey ki Muslera varken gelecek kaleci göz önünde olmamayı, şanslıysa en fazla 6 maça çıkacağını bilerek gelir. O yüzden Gökhan falan pek olmaz yani adam hemen her Anadolu kulübünde ilk 11 oynayabilir sonuçta göz önünde olmak ister.

O açıdan Arıkan iyidir.

İyi iyi en azından kaleci diye bahsedebileceğimiz bir yapıya sahip. Eray'ın yanında Ufuk bile güven verirken bana, bu adama müthiş hamle gözüyle bakmak lazım

Yönetimi kutluyorum çok yerinde bir hamle , Eray,Aykut ve Ufuk 'u toplasan Hakan etmez en azından tecrübesi var.Hayırlı olsundur.

Ne Hakanı kardeşim ya Gökhan var Erciyesde süper ötesi bi yerli...Hakan Aykut gibi veteranlara kulübeyi beklesin diye para ödemeye baylırız zaten....

Millet 8 yemesinden bahsetmiş. Efsane gözüyle bakılan Mondragon ezeli rakibimizden bir maçta kaç gol yedi acaba, getirin akıllara bir zahmet. Hakan yedek konumunda alınabilecek en iyi isimlerden biridir. Hatta uzunca bir zamandır Türk statüsünde elimize geçen en iyi kalecidir. Burun kıvıranlar senelerdir yattığı yerden parayı cukkalayan Aykut'u veya yetenek yoksunu Ufuk'la, Eray'ı çok benimsemiş galiba.

Herseye tek boyuttan bakiyoruz gerçekten. "Bunu niye almıyoruz, o daha iyi"

Bizde tabi Erciyesli Gökhani isteriz ama buna baska yönlerden de bakmak lazim. Gökhan gelecek vaad eden bir kaleci ve bize gelse Muslera sakatlanmadigi sürece hic bir sekilde forma şansı bulamaz. Herkes diyor Arenada kolay maçlarda oynar diye, genç bir kaleciye bu şansı bizim ülkede kimse vermez.

Gökhan 10 maçı zor bulur bir sezonda. Şu an anadolu takımlarında hepsinde rahatlıkla oynayabilecek kalibrede ilerliyor bence. Hem ona yazik olur hemde bize onu almak. Bu cocuk oynamadikca gelismez. Bakin Fenere mesela Mert yillardir Volkanin yedegi. Eminim ki oynasaydi Volkandan cok daha iyi bir kaleci olurdu cok kisa bir sürede.

Yani genc kalecinin oynamayacaksa alınmasına pek mantikli bakmiyorum ben, alip da kiralarsan baska birsey tabiki.

Hakan güzel tercih, tecrübeli yaşı da iyi, bence bazı lig maçlarında kontenjan açmak için rahatlikla forma verebileceğimiz bir eleman olur.

Haa bir de 8 gol yemiş diyenler var. Muslera da gecen sene 6 yedi, Mondragon da 6 yedi, Casillas da geçenlerde 5 yedi. Tek maç ile futbolcu değerlendirmeye o kadar bayilan bir milletiz ki, gerçekten üzücü bir durum.

Muslera-Hakan yanınada 18-19 yaşında yetenekli bi çocuk getirin.Yeni Musleramızı kendimiz çıkartalım.Kaleci bölgesi gördüğüm kadarıyla eğitimi konusunda sıkıntı yaşamayan bi bölge.

Geri
Üst Alt