Galatasaray, Müzede 1 Haftada Kazandığı Miktarı Açıkladı

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray Stat Müzesi, geride kalan 1 haftada toplam 8 bin adet ziyaretçiyi ağırladı.

Galatasaray’ın geçtiğimiz hafta açılışını gerçekleştirdiği Galatasaray Müzesi’nin ilk hafta hasılatı belli oldu. Galatasaraylı futbolseverler stat ve müze turuna son derece yoğun ilgi gösterdi.

Galatasaray Müzesi’nden elde edilen gelir

Galatasaray Stat ve Müze Turu sonrasında 1 haftada sarı kırmızılı kulüp 170 bin TL’lik gelir elde etti. İnternet ve ilk aya özel kampanyalı fiyat ile müzeye giriş fırsatını değerlendiren Galatasaray taraftarlarının hafta sonunda gruplar halinde geleceği belirtildi.

Hafta sonunda Galatasaray müzesinin 10 bin ziyaretçiye ulaşması bekleniyor.

Buzzspor

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geç kalınmış bir proje ama iyi bir gelir olacak bizim için.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Stad daha doğru düzgün bir yerde olsaydı bu rakam 2 katına çıkardı. Turist kalkıp da metroyla stada gelmez ama ayak içinde bir yerde olsa geçip bakardı.

Eray'ın parası çıkıyor hiç yoktan iyidir :D

Sanirim Dursun'a 3 senelik baskanlik sürecinde tesekkür edebilecegimiz tek konu müze olabilir.

Giriş ücreti ne kadarmış? 170.000/8000 yaklaşık 20 TL sanırım. Aylık ortalama düzenli olarak 10.000 kişi gelse 200.000 x 12 : 2.400.000 TL yıllık gelir demek kabaca. Başlangıç için güzel rakam.

Giriş ücreti ne kadarmış? 170.000/8000 yaklaşık 20 TL sanırım. Aylık ortalama düzenli olarak 10.000 kişi gelse 200.000 x 12 : 2.400.000 TL yıllık gelir demek kabaca. Başlangıç için güzel rakam.

Kulüp yıllık 20 milyon TL bekliyormuş,öyle bir haber okumuştum.

Podolski transferi,Sneijder'in Muslera'nın kontratının uzatılması.Gomis transferi,Fernando transferi Maicon transferi.Garry transferi.Bak ne kadar çokmuş.

Oltaya ilk senin takilacagini öyle iyi biliyordum ki.

Dursunu övme firsati bulunca hic kacirmiyorsun. Ayrica saydiklarin kisinin spesifik bakis acisina bagli seyler.

Yoo olta falan değil,hoşuna gitmedi mi bu yaptıkları?

@Uğur İz girmeyelim o konulara,aramız bozulmasın.

Bir baskanin ilk veya tek görevi transfer mi de bunlar icin tesekkür ediyorsun.

Transfer disinda tesekkür edilebilecek baska birsey gelmiyor aklina demi cünkü öyle berbat ötesi bir baskandi elle tutulur hic birsey yok.

Agzimiza sicti resmen.

Bir baskanin ilk veya tek görevi transfer mi de bunlar icin tesekkür ediyorsun.

Transfer disinda tesekkür edilebilecek baska birsey gelmiyor aklina demi cünkü öyle berbat ötesi bir baskandi elle tutulur hic birsey yok.

Agzimiza sicti resmen.

Allah Allah kim Dursun iyi dedi ki,en ufak latifeyi bile kaldıramıyorsun ha.Bırak şu gerginliği kendine gel artık.

Sanirim Dursun'a 3 senelik baskanlik sürecinde tesekkür edebilecegimiz tek konu müze olabilir.

Baskanimiz-Dursun-Ozbek-sampiyonluk-kupasiyla.-SampiyonaSelamDur-SampiyonGalatasaray-Galatasaray.jpg

4. yildizi unutmayalim

Baskanimiz-Dursun-Ozbek-sampiyonluk-kupasiyla.-SampiyonaSelamDur-SampiyonGalatasaray-Galatasaray.jpg

4. yildizi unutmayalim

Oglum adam baskan secildi öglen, aksam da Besiktasi yenip sampiyon olduk. Ne icin tesekkür edecegim bu adama, senin benim taraftar daha fazla emegimiz var o sampiyonlukta.

Eurocup icin olabilir burada haklisin.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Allah Allah kim Dursun iyi dedi ki,en ufak latifeyi bile kaldıramıyorsun ha.Bırak şu gerginliği kendine gel artık.

Gayet sakinim ben. Illa gülücük falan mi atmak lazim yorum yazarken yoksa gergin mi olunuyor.

Oglum adam baskan secildi öglen, aksam da Besiktasi yenip sampiyon olduk. Ne icin tesekkür edecegim bu adama, senin benim taraftar daha fazla emegimiz var o sampiyonlukta.

Gayet sakinim ben. Illa gülücük falan mi atmak lazim yorum yazarken yoksa gergin mi olunuyor.

Dosharp geciyodum
sampiyonlugu kendine mal etmisti secim zamani cikan 1 gorselde
laughable shit

Kaç aydır her mesajı tersliyorsun neredeyse.En ufak karşıt cevaba dahi tahammülün yok.

Geri
Üst Alt