Galatasaray Nani'nin Peşinde

yav yeter artık iyice kanat fetişisti olduk

bi tane de adam gibi golcü alın

Yuh okadar da degil yani. Nani her nekadar formsuz olsa oldukca yetenekli birisi.

yeteneklerine birşey demedikte bitti be renktaş ha alıp partalabilir miyiz belki ama yabancı sınırı varken ve 6-7 milyon gibi bonserviste ödiyecekken böyle bir riske girilmez, bunun yanısıra elimizde olcan bruma aydın amrabat yasin gibi kanatlarda var yani

yeteneklerine birşey demedikte bitti be renktaş ha alıp partalabilir miyiz belki ama yabancı sınırı varken ve 6-7 milyon gibi bonserviste ödiyecekken böyle bir riske girilmez, bunun yanısıra elimizde olcan bruma aydın amrabat yasin gibi kanatlarda var yani

Ben alalim demedim ki zaten.

Sen forvet olsa bile Buragin yedegi olur dedin, onuda cok agir buldum. Su haliyle bile okadar kotu degil.

Yoksa bende forvet istiyorum.

Ne Nanisi Bruma var elimizde siyah inci Nani mani kalsın 1 yıl Brumayı izlemek istiyorum inşallah sakatlık belasından kurtulur..

İnşallah yönetim medyayı yanlış isimlerle yemleyip asıl hedeflerle uğraşmayı öğrenmiştir de böyle isimler ortaya atılıyordur. Şimdiye kadar niye akıl edemediler onu da anlamadım gerçi.

Çok saçma transfer olur ki ben balon haber olduğunu düşünüyorum. Adı bile geçmemiştir.

Geri
Üst Alt