Galatasaray, NBA Europe’de Olacak İddiası

acaba 30 takımlı konferanslı mı olacak ligimiz

Dünkü takım ile katılacaksak lige zaten 1 sene sonra ya küme düşeriz, ya da bizi atarlar organizasyonun kalitesini bozmaktan. Bizim mevcut kadro kalitemiz daha çok Asyada düzenlenen organizasyonlara denk.

Şu saçma spora futbolda sadece floryadaki ekibin maaşını bile harciyorsak yazıklar olsun cidden ya.5 kuruş para getirmeyen bir spora sırf marjinal basketciler için gereksiz para yatırmayın yani aktarın onu da futbola

Dünkü takım ile katılacaksak lige zaten 1 sene sonra ya küme düşeriz, ya da bizi atarlar organizasyonun kalitesini bozmaktan. Bizim mevcut kadro kalitemiz daha çok Asyada düzenlenen organizasyonlara denk.
Oradan gelecek paralar ön görülerek yatırım yapılır herhalde.

Basketbolda atılım zamanı geldi bu fırsat kaçmamalı

Bu bir yana artik salon yapimi vs mi koz gosterilir edilir bilmiyorum fakat benim kafamda aslinda baskanlik ve yonetim secimi haricinde subelerin kendi baskanlarini secmesi gerekiyor. Stabilite ve yatirim lazim subelere eger bir sey yaratilmasi isteniyorsa.(galiba panathinakos bu sistemde)

Yatirim olmazsa, ciddi yatirim ama laf olsun diye degil (kadro olarak) isler zor. Basket konusunda da soyledim, iyi kotu izleyebildigim maci izliyorum. Galatasaray markasi olmayan takimlar fevkalade adamlar getirmis oynatiyor.

Ilk once bu lazim. Salon vs yapariz millet kombine alirda onun geliriyle is yapilir kafasinda husran yasanir. Once taraftari oralara cekmen lazim ki yaptigin zaman kazanca donussun.

Megafondan sonra fenerbahçelileşme sürecinin 2.adımı

Yatirim icin gerekli butce (hatta bir tik falzasi) koyulmazsa oetaya hic bir anlami yok katilmanin.
Euroleague'den farklı olarak ciddi bir getirisi olursa yatırım fazlasıyla yapılır projenin çıkış noktasında gelirler yüksek olacağı iddaası vardı güzel bir yapı kurulabilir.

Yatirim icin gerekli butce (hatta bir tik falzasi) koyulmazsa oetaya hic bir anlami yok katilmanin.
Girerken sanırım belli garantiler vererek bu yapının paydaşı ve belirli miktar para koyarak girilecek sanırım. Daha hayırlı olsun demek için çok erken bence. Bu projede her an bir şeyler değişebilir çünkü.

Girerken sanırım belli garantiler vererek bu yapının paydaşı ve belirli miktar para koyarak girilecek sanırım. Daha hayırlı olsun demek için çok erken bence. Bu projede her an bir şeyler değişebilir çünkü.
Onlar vardir da ben kadro yatirimi icin diyorum. Gerekirse arasinlar ergin atamani fikir danissinlar etsinler.

Bu is gerceklesirse takimin bugubku halinin cok daha ustunde olmamiz gerekir cunku

Bu işin olma ihtimali yok geçen Nba bile maliyetinin karşılanmayacağından bahsetti oturup en fazla Eurolig'le işbirliğine girerler. Ben kolay yolunu anlatayım önce şampiyonlar liginden çıkıp Eurocup'a gireceksin sonra doğru düzgün kadro kurup kupayı kazanacaksın oradan da Eurolig'e kapağı atmaya bakacaksın bu işin başka oluru yok.

Euroleague'den farklı olarak ciddi bir getirisi olursa yatırım fazlasıyla yapılır projenin çıkış noktasında gelirler yüksek olacağı iddaası vardı güzel bir yapı kurulabilir.
Olma ihtimali yok bu organizasyonun adamlar bile anladı euroleague ile ortak hareket etme kararı verdiler.

Bu işin olma ihtimali yok geçen Nba bile maliyetinin karşılanmayacağından bahsetti oturup en fazla Eurolig'le işbirliğine girerler. Ben kolay yolunu anlatayım önce şampiyonlar liginden çıkıp Eurocup'a gireceksin sonra doğru düzgün kadro kurup kupayı kazanacaksın oradan da Eurolig'e kapağı atmaya bakacaksın bu işin başka oluru yok.
Hangi kulvar olursa olsun.

Madem temel atacaksin salon vs koyacaksin , orayi dolduracak(hem destek hem butce) yatirimi yapman lazim. Salonu aktif hale getirirsin 1 tane bile kombine zor satarsin eger taraftari cekecek takim olmazsa.

Belki 3 4 sezon zarar yazar (getirisi goturusunden az olur yani) ama basket salonu gelrilerini arttirabilrisen taraftari cekip (bunda fiskturu futbolla paralel yapma etme talepleri de var tabi, ordan cikip futbol macina gecme etme. Aradaki surede stadda vakit gecirme , harcama yapma) . Orumcek agi gibi bir sistem yani birbirine bagli.

Onemli olan taraftari oraya getirmen lazim.

Hangi kulvar olursa olsun.

Madem temel atacaksin salon vs koyacaksin , orayi dolduracak(hem destek hem butce) yatirimi yapman lazim. Salonu aktif hale getirirsin 1 tane bile kombine zor satarsin eger taraftari cekecek takim olmazsa.

Belki 3 4 sezon zarar yazar (getirisi goturusunden az olur yani) ama basket salonu gelrilerini arttirabilrisen taraftari cekip (bunda fiskturu futbolla paralel yapma etme talepleri de var tabi, ordan cikip futbol macina gecme etme. Aradaki surede stadda vakit gecirme , harcama yapma) . Orumcek agi gibi bir sistem yani birbirine bagli.

Onemli olan taraftari oraya getirmen lazim.
Tabi yani ortada izlenebilecek takım yok olmayan vaatler veriliyor önce insanları salona çekecek şubeyi sahiplenecek bir yapı oluşturun sonrası gelir zaten.

Valla 10noya teodosici bile getirseler pek izleyebileceğim yada destekleyebilecegim bir spor dalı değil zaten paso zarar getiriyor.Sadece büyük gsli ergin atamani getirseler izlemesem bile sempatim olur belki takıma

Geri
Üst Alt