- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.325
- 5.998
The NBA is also moving forward with plans to bring a league to Europe -- with final bids for prospective teams due on March 31, sources said.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oradan gelecek paralar ön görülerek yatırım yapılır herhalde.Dünkü takım ile katılacaksak lige zaten 1 sene sonra ya küme düşeriz, ya da bizi atarlar organizasyonun kalitesini bozmaktan. Bizim mevcut kadro kalitemiz daha çok Asyada düzenlenen organizasyonlara denk.
Bu bir yana artik salon yapimi vs mi koz gosterilir edilir bilmiyorum fakat benim kafamda aslinda baskanlik ve yonetim secimi haricinde subelerin kendi baskanlarini secmesi gerekiyor. Stabilite ve yatirim lazim subelere eger bir sey yaratilmasi isteniyorsa.(galiba panathinakos bu sistemde)Dünkü takım ile katılacaksak lige zaten 1 sene sonra ya küme düşeriz, ya da bizi atarlar organizasyonun kalitesini bozmaktan. Bizim mevcut kadro kalitemiz daha çok Asyada düzenlenen organizasyonlara denk.
Hayırlı olsun.
Euroleague'den farklı olarak ciddi bir getirisi olursa yatırım fazlasıyla yapılır projenin çıkış noktasında gelirler yüksek olacağı iddaası vardı güzel bir yapı kurulabilir.Yatirim icin gerekli butce (hatta bir tik falzasi) koyulmazsa oetaya hic bir anlami yok katilmanin.
Girerken sanırım belli garantiler vererek bu yapının paydaşı ve belirli miktar para koyarak girilecek sanırım. Daha hayırlı olsun demek için çok erken bence. Bu projede her an bir şeyler değişebilir çünkü.Yatirim icin gerekli butce (hatta bir tik falzasi) koyulmazsa oetaya hic bir anlami yok katilmanin.
Onlar vardir da ben kadro yatirimi icin diyorum. Gerekirse arasinlar ergin atamani fikir danissinlar etsinler.Girerken sanırım belli garantiler vererek bu yapının paydaşı ve belirli miktar para koyarak girilecek sanırım. Daha hayırlı olsun demek için çok erken bence. Bu projede her an bir şeyler değişebilir çünkü.
Olma ihtimali yok bu organizasyonun adamlar bile anladı euroleague ile ortak hareket etme kararı verdiler.Euroleague'den farklı olarak ciddi bir getirisi olursa yatırım fazlasıyla yapılır projenin çıkış noktasında gelirler yüksek olacağı iddaası vardı güzel bir yapı kurulabilir.
Hangi kulvar olursa olsun.Bu işin olma ihtimali yok geçen Nba bile maliyetinin karşılanmayacağından bahsetti oturup en fazla Eurolig'le işbirliğine girerler. Ben kolay yolunu anlatayım önce şampiyonlar liginden çıkıp Eurocup'a gireceksin sonra doğru düzgün kadro kurup kupayı kazanacaksın oradan da Eurolig'e kapağı atmaya bakacaksın bu işin başka oluru yok.
Tabi yani ortada izlenebilecek takım yok olmayan vaatler veriliyor önce insanları salona çekecek şubeyi sahiplenecek bir yapı oluşturun sonrası gelir zaten.Hangi kulvar olursa olsun.
Madem temel atacaksin salon vs koyacaksin , orayi dolduracak(hem destek hem butce) yatirimi yapman lazim. Salonu aktif hale getirirsin 1 tane bile kombine zor satarsin eger taraftari cekecek takim olmazsa.
Belki 3 4 sezon zarar yazar (getirisi goturusunden az olur yani) ama basket salonu gelrilerini arttirabilrisen taraftari cekip (bunda fiskturu futbolla paralel yapma etme talepleri de var tabi, ordan cikip futbol macina gecme etme. Aradaki surede stadda vakit gecirme , harcama yapma) . Orumcek agi gibi bir sistem yani birbirine bagli.
Onemli olan taraftari oraya getirmen lazim.