Galatasaray, Ndiaye İçin Stoke City'le Masaya Oturacak!

Iyi olur, kiralik gelecekse daha iyi olur.
Ayrica neymis sampiyonlar liginde oynamak istiyormus, eh neden Stoke'a gittin :asd:

kayseri maci disinda iyi oynadigi mac yoktu
neye göre aldilar akil isi degil
kesin menejer kazigi oldu

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

EPL'deki kalbur altı takımlarda 6/8 numara olarak Ndiaye tipinde oyuncu kaynıyor böyle amansızca mücadele eden topçuları kalbur altı takımlar havada kapıyor birde siyahi ve hızlı olunca bir anda +10 mil. € oluyor adam

Ndiaye iyi adam suan olsa 3-4 puan fazlamiz vardi rahat. Kiralik gelirse gelsin yoksa championshipte basarilar kendisine

Ryan Henk Donk senden daha delikanlı kısaca uza

Önce milyon eurolar kazandırıp sonra bedavaya geri dönen adama Badou N. denir.:yeah:

Adam gittikten sonra orta saha yol geçen hanına döndü.Yok bizdede iyi değildi falan saçma sapan yorumlar.Karaktersizliği benide rahatsız etti fakat 16 milyona satıp 3 4 e kiralayıp geri alırsak karaktersizliği bize milyon eurolar olarak geri döner diyebiliriiz.

Max 500.000 euro, gelsin

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Karaktersizlik diyorsunuz da Senegalin çölünden gelmis bir futbolcu icin EPL ne demektir bir oturup dusunmek lazim. Para kazandirip gitti ustelik Ribery tipsizi gibi degil. 34 olmasina ragmen cogunuz halen istiyordur o fransiz hanzoyu.

Kral'a kapimiz her zaman acik

DXu7x_rW4AAcN1x

Hayır demem terimin sevdiği tarz oyuncu Fernandoyu paketleyip bunu monte ederiz

Bu Alemin Tek Kralı

transfer nöbeti dışında sene içi pek yazmıyorum forumda. ama dayanamadım arkadaş... badu 'yu severim o ayrı bir konu da fernando 'yu paketlemek ne demek lan.. türkiyede fernando dan daha iyi bir futbolcu yok. barca, real, bu yılki city dışında. juventus. psg dahil her takımda ilk 11 oynar. fernando lan bu fernando herkesin görüşüne saygım var ama mesajı görünce delirdim......

:oley::oley::oley::oley::oley::tekme::tekme::tekme::dans::31::hang::hang::hang::dogrun::yikes:

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt