Galatasaray, Ndiaye İçin Stoke City'le Masaya Oturacak!

Ben bir şekilde EPL'den başka bir takım bulabileceğini düşünüyorum. Ancak düşük maliyetlere gelecekse hayır demem. Tüm planlarını üstüne kurabileceğin bir isim değil ama değerli bir oyuncu.

Hakikaten burada Ndiayeyi geri alalım muhabbeti döndü gazetede haber oldu. Gerçekten buradan okuyup haber yazan gazeteciler var demek ki:)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
gerek yok

sezon sonu için bütün mesaiyi moutinhoya harcayalım. gözümüz has 8 no görsün

Ne güzel iş devre arası EPL'de forma giymek istiyorum diye takımı bırakıp apar topar git
Küme düşeceğini anlayınca Şampiyonlar liginde forma giymek istiyorum diye Galatasaray 'a haber gönder ...

Halbuki selçuk 1 temmuzda 3 temmuz sürecini sezip küçüklük aşkı fener yerine bize musallat olmuştu...

Badou = masum türk köylüsü (naif öngörü)

Xelçük = işbirlikçi rum esnaf (feraset sahibi)

:)

sanirim bir tek ben Badou konusunda hic ikna olmadim..

Oynadigi oyunu tamamen kondisyonu iyi olmasindan dolayi oldugunu dusunuyorum. Bu konuda arti puan veririm ama futbolu beni hic ikna etmedi. Pas olsun teknik olsun oyunu okuma olsun kondisyonu disinda oz yetenegi oldugunu dusunmuyorum. Iyi oyuncu ama bir cok kisinin hayran kalmasina anlam veremiyorum.

4-5 ay sonra baska kulube giden bir oyuncu icin iyimser birsey demenin anlamini vermiyorum. Geri gelirse sadece elimizdeki oyuncularin yetersizliginden dolayi kabul ederim ama asla ve asla fazla veya yuklu para verilmesine hos goru ile bakmam.. yaniliyor olabilirim ama bulunmaz hind kumasi oldugunu dusunmuyorum.

Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı şeyi koyuyorlar önümüze..Ndiaye yedeğinde tolga-selçuk olduğu için çok değerliydi bunu unutmamak lazım son 5 maçı dışında bizde ahım şahım oynadığı da söylenemez.. Gelmesini kesinlikle istemiyorum ciddi bonservis ödedik karşılığını da 6 ayda aldık çok şükür daha iyi alternatifler üzerinde durmak lazım..Fernando-Nagatomo transferleri referans noktamız olmalı..30 civarında büyük takımlarda oynamış karakterli gözden düşmüş topçuları kovlamak lazım..

Geri
Üst Alt