Galatasaray: "Ne algıyla; ne de yaka paça… İyileri durduramazlar!"

O utanmazın şeker dağıtır gibi sarı kart çıkarması bu ligin kokuşmuşluğunun kanıtıdır. Malum takım lobisi at koşturuyor her istediğini alıyor bizim dursun izliyor. Yıllardır hakkımız yeniyor

buna ankara'da dünyanın en boktan kırmızısıyla atılan mustafa muhammed'e anlat

Tff başkanı höd dese kafalarını geri kuma sokarlar…

Tarihin gördüğü en korkak yönetim

GS ile kimse başa çıkamaz mesajı vermişiz

Ziyech'e verdiği kartı şimdi gördüm. Yani gerçekten torreira ile ziyeche verdiği kartlar komedi. Torreira'nin pozisyonunu kartsız geçirmen lazım ama o kadsr algı yapıldı ki herif kartı verdi.

Bunların hepsini geçtim de icardi'nin penaltısını nasıl vermezsiniz be hainler.

Tff başkanı höd dese kafalarını geri kuma sokarlar…

Tarihin gördüğü en korkak yönetim
Bize başkan olarak bu adam lazım

1729431005341.webp

ziyechinki harici pek de bir şey olmayan pozisyonlar. Gereksiz bir paylaşım

ziyechinki harici pek de bir şey olmayan pozisyonlar. Gereksiz bir paylaşım
Icardi ye yapilan bck ,febe ye yapilsa tff istifa tag i acarlardi,Ziyech in gordugu sari gereksiz gosterildi,Kaanin burnu kirildi nerdeyse birak kirmiziyi sari vermedi

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devamlı hakemi de yeneriz rakibi de yeneriz kafasında olmaları aşırı saçma ve riskli, 1-0 ya da berabere giden maçlarda neler olabileceğini biliyoruz, halen bir gram kulüp menfaatini savunmuyorlar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Icardi ye yapilan bck ,febe ye yapilsa tff istifa tag i acarlardi,Ziyech in gordugu sari gereksiz gosterildi,Kaanin burnu kirildi nerdeyse birak kirmiziyi sari vermedi

nelsson rakibiyle mücadele ederken benzer bir tutuş yapsa da penaltı çalınsa sabaha kadar söverdim, öyle bir penaltı bence olmaz , fenere bjkye veriliyor olması bu görüşümü değiştirmez yani

Tff ve Uefa ilişkilerinden sorumlu Metin Öztürk'ten neden bir aksiyon yok acaba? Önceden hep benim alanım değil benim alanım değil diye kaçıyordu şimdi onun alanı işte ama yine hayalet Casper.

nelsson rakibiyle mücadele ederken benzer bir tutuş yapsa da penaltı çalınsa sabaha kadar söverdim, öyle bir penaltı bence olmaz , fenere bjkye veriliyor olması bu görüşümü değiştirmez yani
Olay dogru penalti yanlis penalti degil ki onlara onlarin silahlari ile algi ile karsilik verme,yoksa ortaligi bos zannedip sapitiyorlar

Nelsson'un yada X bir savunmacının rakibiyle boğuşması, hava topu boğuşması ikili mücadele tarzı bir pozisyon değil ki bu koşan oyuncuyu yakalayamadığı için koşamasın diye formadan çekiyor ve bırakmıyor da çekmeyi devam ettiriyor yani penaltı.

Kabadayı kılıklı herife iki çift laf etseler daha iyiydi.

Çıkıp konuşmazsınız anca paylaşım yaparsınız.Twitterda paylaşımla olacak iş değil çıkıp konuşacaksın hakkın yendiği zaman.

Geri
Üst Alt