Galatasaray, Nicolo Zaniolo'nun Gol Atması Halinde Statta Çalacağı Bir Şarkı Arıyor

I will survive'ın melodisini tek sevmeyen benim herhalde. O kadar bayağılaştı ki insanın bütün maç coşkusunu alıp götürüyor bence.

Bence bos isler.

Gomis ve Icardi icin var zaten yeter de artar bile, her oyuncuya özel gol müzigi yapacaksak isimiz var.

Bu ikisi disinda I will survive'dan devam etmeliyiz, bu sarki bizimle özdeslesmis bir gol müzigi yillardir.

Bayar . Mumkunse birsey çalmasın

Bu arada ne Aleyna Tilki ne de Simge'nin sarkisi gol müzigi icin müsait degil bence aslinda.

Gol müzigi dedigin böyle insani gol sonrasi sevincten costuracak patirtili gürültülü bir sarki olmali. I will survive melodi olarak buna uygun zaten.

Baska takimlarin gol sarkilarina bakarsak büyük cogunlugun ortak yönü bahsettigim gibi hareketli ve melodi olarak taraftarin sevincini daha da arttiran sarkilar olmalari.

Değerli oyuncularımızın gollerini kimsenin dinlemediği uyduruk pop şarkıları ile kutlamayı bırakalım.

Bizim millet eğlenmeyi bilmiyor.
Ota boka her şeye karşıt.
Haberin ciddi olduğunu bile düşünmüyorum. Antidepresana ihtiyacı olan da gerçekten her şeye negatif basan tayfadır. Allah'tan çevrelerine sabır diliyorum. 🤣

Geri
Üst Alt