Galatasaray, Nuri Şahin İçin Dortmund'la Masaya Oturacak!

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
2517944-728xauto.jpg

Orta sahaya mutlaka takviye yapacak olan Galatasaray’ın son dönem gözdelerinden biri de Nuri Şahin.

Borussia Dortmund ile 1 yıllık daha mukavelesi bulunan 29 yaşındaki oyuncuyu, milli takımdan hocası Fatih Terim’in çok istediği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli futbolcunun şartlarını öğrenmek üzere Dortmund ile masaya oturacak. Nuri’nin de Galatasaray’a transfer olma fikrine sıcak baktığı belirtiliyor.

Eğer mali şartlar uyarsa, Galatasaray’ın Dortmund’a resmi teklif götüreceği belirlendi.​

(Fanatik)

Ben yıllardır Nuri'nin ne oynadığını hiç anlamadım, hiçte beğenemedim. Benim noksanlığım sanırım.​

Müzmin sakat istikrarsız bir futbolcu. Tabi ödemeler de önemli ama ucuza mal olacak biri değil.

TR'de çok rahat oynar, oyun anlayisina cag atlatır. Özellikle uzun çapraz pasları ile Rodriguez'e çok fırsat yaratır.

Insallah gelmez, muzmin sakat.

Fatih Terimin cöpler dolu transfer sezonuna hosgeldiniz. Bu filmi yillarca izledik.

Gençliğinden beri beğenmem çok kırılgan yapısı var gelmesin daha iyi

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terimin cöpler dolu transfer sezonuna hosgeldiniz. Bu filmi yillarca izledik.
Sen kimi tuttun biz de teknik adam olarak
İtalyan getirdik
Hırvat getirdik
Hollandalı getirdik
Hücum futbolu oynayan getirdik
Defans yapan getirdik
Büyük takımda başarılı olan getirdik
Küçük takımı başarılı yapan getirdik

Fatih terimin bu yerli sevadasi nezaman bitecek?

Başlamış yine vizyonerler transfer bilmiyor diye şaşırmadık

Yakın da Cl de mağlubiyet gelince istifaya da davet ederler :tbr:

Topu sağdan alıp sola veren, soldan alıp geriye veren, hiç bir ekstrası olmayan dümdüz bir adam Nuri.

Kağnı gibi herif, bize sahada patlayacak adam lazım.

Geri
Üst Alt