Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

inş. ikili averajıda hesaba katarak kazanırız öncelik kazanmak sonrası ikili averaj inş. ikiside olur

+7 sayıyla kazanmak lazım. Yoksa sadece kazanmak pek de işimize yaramaz.

İki takım da rezil. Kim yenerse yensin..

Deniz'den üst üste 7 sayı ve fark 10

Neyse 11'le bitti, ikili averajı aldık.

helal kızlar hem kupon geldi hem fark geldi ikili averajda bizde bu iyi oldu inş. çıkışa geçmişizdir.

Temiz skor.

Helal olsun Ekrem Hoca'ya.

Çok büyük bir koç gerçekten.

Tebrikler. 2'li averajı aldığımız çok iyi oldu.

2 li averaj elimize geçti. Bu iyi oldu. Zellous geri gelsin. Sezon sonunumu bekliyorsun Murat Özyer ve yönetim.

Şebnem iyiydi. 12 sayi 6 ribaund 3 asist.
Sancho 14 sayi 11 ribaund 2 asist.
Dubjlevic 8 sayi 2 ribaund 3 asist
Martinez 6 sayi 4 ribaund 6 asist
Bone 7 sayi 2 ribaund
Nevriye 4 sayi 1 ribaund 1 asist
Deniz 5 sayi 1 ribaund 1 asist
Casas 3 sayi 4 ribaund 3 asist

Essence Carson ile anlaşılmış yönetimin onayı bekleniyormuş. Facebook Galatasaray Basketbolda okudum.

Kısa oyuncu olarak hala sıkıntı yaşıyoruz. Casas'ın enerjisi bir yere kadar bazen yetenek ve sorumluluk da istiyor. O yüzden mutlaka 2-3 oynayan Zellous veya Zellous tarzında bir ABD'li + Saf PG bir Avrupalı. Bu kadroyla sezonu 2 kupayla tamamlarız yine.

Essence Carson ile anlaşılmış yönetimin onayı bekleniyormuş. Facebook Galatasaray Basketbolda okudum.

Öyle bir şey olursa Özyer'in tez kellesi vurula. Yahu zaten tek sıkımlık mermin kalmış. Zellous gibi ligimizi ve takımımızı bilen , winner bir oyuncu yerine Carson gibi WNBA'da hep bench oyuncusu olmuş birisini getiriyoruz hem de aynı paraya ..

Haftaya Kosice deplasmanı var orada kazanırsak, Ummc ve Kursk'un da büyük ihtimal kazanacağını düşünürsek 3 takımda 3'er galibiyete geliyor. Hata yapmamak lazım artık, belki içeride Ruslardan birini yenmek gerekebilir.

Şu konuya yazdığım mesajların %90'ı transfer, artık kaybetme lüksümüz yok rahat kazanacağımız maçları bile son periyotta koparabiliyoruz. Bir bayan basketbolcunun maliyeti şu saatten sonra en fazla 100 bin dolardır, bu para için 3 milyonluk yatırımı çöpe atmak çok saçma.

Kaç maç geçti hala gelmedi şu zellous neyi bekliyorlar anlamadım

49-28 bitti ilk yarı. 2.çeyreğin tamamına yakınını Ayşegül-Bahar oynadı. Ona rağmen

Geri
Üst Alt