Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

Takımımız, hazırlık karşılaşmasında Orduspor'u 71-45 mağlup etti.

Galatasaray Odeabank'da Kelsey Bone 17 sayı, Jelena Dubljevic 13 sayı ve Ayşegül Günay 11 sayı, 4 ribaund üretti. İnci Güçlü 4'ü hücum ribaundu olmak üzere 6 ribaund , 2 blok , 5 sayı ile oynadı.

Son düzenleme:
[h=1]Galatasaray Odeabank 84 - Canik Belediyesi 41[/h]
Galatasaray Odeabank yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Canik Belediyesi ile bir hazırlık maçı oynadı. Yeşilyurt Spor Salonu'ndaki mücadeleyi takımımız 84-41 kazandı.
1. Çeyrek: 16-12
2. Çeyrek: 28-9
3. Çeyrek: 21-12
4. Çeyrek: 19-8

Takımımızda Queralt Casas 22 sayı 6 asist ile oynarken Jelen Dubljevic 14 sayı 3 ribaund 3 asist, Ayşegül Günay 12 sayı 6 asist ile kaydetti. Deniz Çolakoğlu 8 sayı 4 ribaund, 1999 doğumlu İnci Güçlü 8 sayı 6 ribaund, Bahar Öztürk de 8 sayı üretti. Kelsey Bone 5 sayı ve Şebnem Kimyacıoğlu da 3 sayı buldu. Genç oyuncular İrem Naz Topuz ve Seda Deniz de kısa bir süre forma giydi.
Ekrem Memnun'un öğrencileri 8-9 Ekim tarihlerinde Edirne'de düzenlene 3. Cumhuriyet Kupası'nda mücadele edecek.

Zellous'u unutalım beyler , geçen seneden alacakları primler varmış kulüp de ödemeye yanaşmıyormuş ve geçen hafta gelmesi gerekirken sözleşmesi feshedilmiş. Yerine bir oyuncu alınacakmış.

MAYA MOORE MU GELİYOR LAN YOKSA ? :(

Zellous'u unutalım beyler , geçen seneden alacakları primler varmış kulüp de ödemeye yanaşmıyormuş ve geçen hafta gelmesi gerekirken sözleşmesi feshedilmiş. Yerine bir oyuncu alınacakmış.

İnşallah yarın birgün demiştik derim .. :(

Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası 26 Ekim'de Samsun'da oynanacakmış. Keşke Ankara'da olsaydı ya :(

maya moore rüya olur ancak.bütçe yok zaten zelloustan daha iyi birini alacaklarını sanmıyorum ne yazık ki..

maya moore rüya olur ancak.bütçe yok zaten zelloustan daha iyi birini alacaklarını sanmıyorum ne yazık ki..

Piyasada swingman oyuncu da kalmadı. Zaten Zellous'un da paradan dolayı gittiğini sanmıyorum. Eğer bütçemiz olmasaydı Dubljeviç gibi bir oyuncu gelmezdi. Resmi site de açıkladı alacağı kalmamış diye. Zellous İstanbul'a gelseydi yönetimle bir şekilde anlaşırdı yine. O hiç gitmemiş. Bütçe-Katkı olarak çok üst düzeyde oynadı.

Zellous'un da gitmesiyle doğru dürüst bir guard'ımız kalmadı. Nuria-Deniz-Ayşe-Casas var. Nuria zaten boş bir oyuncu. Dünya Şampiyonası'nda Silvia ve Palau'nun arkasında bekledi. Oynadığı az dakikalarda da yararından çok zararı vardı. Ne zaman oyuna girse top kayıpları falan yapıyordu. Yani oraya adam akıllı bir transfer yapabilirdik. Işıl'ın da gitmesiyle takımda organize olma konusunda çok ciddi bir sıkıntı başladı bunu hazırlık maçlarında görebiliyoruz. Daha çok uzunlar insiyatif alıyor. Normalde geçen sene kısalar oynatıyordu. Eğer yıldız bir swingman alınmazsa bu sene kısalarda çok dar rotasyon olacak.

Bana kalırsa bütçe varsa Dumerc-Maya Moore paketinin yapılması tarafındayım. Dumerc sadece Euroleague'de de oynayabilir sorun yok. Ama Maya Moore veya onun kalibresinde bir oyuncu kesinlikle alınmalı. Erkeklerde kısalarımız iyi uzunlarımız kötü , kadın takımımızda ise tam tersi uzunlarımız iyi kısalarımız kötü.

Veya bu sezona çok formda giren , düşük bütçeli Milica Daboviç de olabilir. Hem salona biraz daha insan çeker :(

Son düzenleme:
Martinez üst düzey degil diyebilirsin onu anlayabilirim. Boş oyuncu oldugunu düşünmüyorum. Ben tarzini begeniyorum. Zellous'un para için gittigi kesin mi?. Eger öylese Maya Moore nasil gelsin. Ben Penny Taylor'un gelmesini isterim. Bize uygun oyuncu. Öyle müthiş bir para isteyecegini sanmam. 33 oldu. Sponsoru olan bir takim oyuncunun parasini ödeyemiyorsa bir otursun düşünsün. Yönetim iflas etmiş.

Evet Martinez üst düzey değil ve boş. Yani küçük takımın standart oyuncusu. Büyük takımlarda pek fazla bir şey yapamaz zaten bir zahmet de küçük takımlarda iyi oynasın değil mi ? Zellous'un para için gittiği saçmalık. Zaten daha önce İstanbul'a çağrılmış ama gelmemiş. Penny Taylor'a geçen sene devre arasında teklif etmiştik ama gelmemişti. Bize geleceğini sanmam zaten bizle pek iyi anıları yok :)

Evet Martinez üst düzey değil ve boş. Yani küçük takımın standart oyuncusu. Büyük takımlarda pek fazla bir şey yapamaz zaten bir zahmet de küçük takımlarda iyi oynasın değil mi ? Zellous'un para için gittiği saçmalık. Zaten daha önce İstanbul'a çağrılmış ama gelmemiş. Penny Taylor'a geçen sene devre arasında teklif etmiştik ama gelmemişti. Bize geleceğini sanmam zaten bizle pek iyi anıları yok :)

Martinez geçmişte iyi takimlarda oynamiş biri. Geçmişini biliyorum. Tarzi bize uygun. Zellous hiç üst düzey biri degildi. Ekrem memnun seviyesini yükseltti. . Boş oyuncu demek kusura bakma saçmalik. Penny profesyonel bir oyuncu. Bize gelir diye düşünüyorum. Bizim yönetim transfer yapmayip Casas ile oynayabilir. Hiç şaşirmam.

Martinez geçmişte iyi takimlarda oynamiş biri. Geçmişini biliyorum. Tarzi bize uygun. Zellous hiç üst düzey biri degildi. Ekrem memnun seviyesini yükseltti. . Boş oyuncu demek kusura bakma saçmalik. Penny profesyonel bir oyuncu. Bize gelir diye düşünüyorum. Bizim yönetim transfer yapmayip Casas ile oynayabilir. Hiç şaşirmam.

Nuria'nın daha önce formasını giydiği en büyük takım Dinamo Moskova. O zaman da Dinamo Moskova şimdiki gibi iyi değildi. Kaski'deki maçlarından biliyorum pek fazla potaya gidebilen birisi değil hatta nadiren gidiyor maçlarda. Şutunun da iyi olmadığını söyleyebilirim. İyi yapabildiği noktalar ; Süratli olması , iyi nir yüzdeyle serbest atış atması , uzunlar boş kaldığı zaman iyi değerlendirmesi. Bizim sisteme uyar evet ama geçen sene Işıl'ın yaptıklarını yapamaz. Zellous da yetenekli bir oyuncuydu. WNBA'da Indiana Fever'de en iyi 2 oyuncudan biri diyebilirim (Son 3 seneye bakarsak). Ama Avrupa arenasını WNBA'ya hazırlanmak olarak görüyordu büyük ihtimalle. Çünkü büyük takımlarda oynamadı. Ta ki Galatasaray'a gelene kadar. Ekrem Memnun seviye atlattı mı ? Atlattı ama Zellous da sıradan bir oyuncu değildi. Oynadığı takımlarda en büyük sayı opsiyonu olan birisiydi.

Penny profesyonel bir oyuncu değil. Diana ile ilişkisi olduğu için diğer takımlardan teklifler gelmesine rağmen senelerdir Phoenix'i bırakmadığını ve Fenerbahçe'li olduğu için bizi geçen sene reddettiğini biliyorum. Bize forvet değil guard lazım hem de çok iyi bir guard. Mümkünse swingman yani hem guard hem forvet oynayabilen birisi gelirse daha iyi olur diye düşünüyorum. Çeşitlilik iyidir. Ama bizim yönetim yine transfer yapmayacak o ayrı.

O şerefsiz bağyan bizim formamızı giymez, giyemez

geldiyse geldi.fenere iki küfür eder,bi de parmak işareti yapar.olur biter.

Geri
Üst Alt