Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

0.jpg

images

daha ne adamlar var,kupalar alındığında mikrafonlar karşısına çıkıp şampiyonluk primi sözü veripte oyuncuların normal alacaklarını ödemeden kaçanlar...

Maguruscunun yönettiği bir kulüpten ne bekliyorsunuz ki. Kacmakta geç bile kaldılar. Ünal Aysal gibi bir vizyonu çok ararız biz.

Engelli takımımızın maaşlarını 3 sene ödemeyen de Aysal'dı. Tek kişiye endeksli yorum yapma.

Aysal kalsa da bunları yaşayacaktık.

Boşuna 17 Haziran Duruşu icat etmedik. Para bitmişti. Şube kapanacaktı az daha taraftar isyan etmese o süreçte.

Yarsuvat ise ayrı bir tez konusu olacak model.

Tam bir liseli, statikocu, futbol dışında ve hatta o bile çokta umurunda değildir.

Albayrak'tan ne bekliyorsunuz ki anlamıyorum.

Albayrak kriz yönetebilecek çapta bir adam hiçbir zaman değildi. Yöneteceği tek kriz futbol da, gider 2 sırtını sıvazlar, dertlerini dinler, hocaya der bu bu var o kadar. Basketbol'dan ne anlar, futboldan ne anlar.

PROFESYONELLEŞME DİYE 3 SENE BAĞIRAN SN.AYSAL GİDİP NİYE MENTÖR, PSİKOLOG DAHİL ADAM GİBİ PROF EKİPLER KURMADI DA BİZİ ALBAYRAK'LARA MECBUR ETTİ BAŞARI İÇİN ONU SORGULAYIN BİRAZ DA.

GÜCE EĞİLMEDİ DİYECEKSİN?

İlk geldiğinde dediklerini yapsa belki 3 senede 1 kere şampiyon olurduk, Sneijder ve Drogba'mız olmazdı ama çok daha başarılmayan bir şeyi başarıp profesyonel bir futbol kulübü olmayı başarırdık.

TULUN İLE PROFESYONELLEŞMEYE ÇALIŞIRSAN sonu böyle biter.

ya sancho'yu çok seviyorum o bari gitmesin, kalsın.

erkek takımın maçından geldik, takım 7 8 kişiyle maçı kafa kafaya götürdü, gururlandık.yönetim uyuma diye bağırdık, şimdi geldim sancho gidecek diyorlar.yazıklar olsun.

sancho gitmesin, kalsın.

bu takım ışıl zellous alba dubjlevis sancho nevriye bone şebnem rotasyonuyla yine euroligi kazanıbilcekken ne hale geldik

Öffffff ben Ünal Aysal'dan bahsederken amatör branşlara verdiği önemden dem vurdum. O adam sayesinde erkek basketbolda Efes ve ulker seviyesine çıktık, şampiyon olduk, elde güzel işler yaptık. Kadın basketbolunda da el kupası ve daha birçok kupa. Oyle veya boyle bu adam gitti ve basketbol topunu görse bomba sanacak bir kıronun ve ruhu 500 yaşında olan bir şike yalacisinin eline kaldık. Durum bu yani. Hiç unal aysal kavgasına giremicem, sadece amatör branşlara bakışlari açısından demiştim.

Şubeyi yakından takip edenler bilir, takımın bileti aslında çok önceden kesilmişti. Bu Taurasi'li kadrodan sonra. Yavaş yavaş takımı küçülttüler, Işıl sözleşme istedi uzatmadılar, Alba kalırım dedi git dediler. Takım avrupa şampiyonu olunca bile üzüldüler, para gidecek diye.

Şimdi kadın basketboluna yatırım yapmak çoğu kişiye saçma geliyordur ki ben de çok takip etmeme rağmen avrupanın durumuna bakarsak aşırı para harcanmasına karşıyım fakat o sene bu sene değildi. Bu kızlara sahip çıkmak gerekiyordu.

Bu saatten sonra Ekrem Hoca'da bırakmalı artık, bundan sonrası kendisini yıpratır gerek yok.

Benim anlamadığım bu Odeabank yöneticileri ne iş yaparlar? Az yada çok bu şubeye sponsor oldularsa bu oyuncular nereye gidiyor, niye parasını ödemiyorsunuz diye neden hesap sormuyorlar?

Benim anlamadığım bu Odeabank yöneticileri ne iş yaparlar? Az yada çok bu şubeye sponsor oldularsa bu oyuncular nereye gidiyor, niye parasını ödemiyorsunuz diye neden hesap sormuyorlar?

Aynı şey Liv Hospital içinde geçerli lakin kendilerinin sponsorluk görevlerini ne kadar yerine getirdikleri tartışılır.

Öffffff ben Ünal Aysal'dan bahsederken amatör branşlara verdiği önemden dem vurdum. O adam sayesinde erkek basketbolda Efes ve ulker seviyesine çıktık, şampiyon olduk, elde güzel işler yaptık. Kadın basketbolunda da el kupası ve daha birçok kupa. Oyle veya boyle bu adam gitti ve basketbol topunu görse bomba sanacak bir kıronun ve ruhu 500 yaşında olan bir şike yalacisinin eline kaldık. Durum bu yani. Hiç unal aysal kavgasına giremicem, sadece amatör branşlara bakışlari açısından demiştim.

Bırakın şu başkanlara güvenmeyi ya. Yarsuvat da İniesta'yı alsa büyük başkan olur çoğunun gözünde hemen. Kavga etmek gibi bir niyetim asla yok.

Zamanla senin ve senin gibi düşünen diğer kişilerinde bu adamların karbon kopya olduğunu görebileceklerini düşünüyorum.

Kendim geleyim oraya kendime bile güvenmem, ve güvenmeyin sakın da derim.

En sevdiğim adam Ali Dürüst'tür ona da güvenmem gelirse. Oraya gelen bir şeyleri kabul ederek geliyor çünkü.

Neyse dediğin gibi fazla uzatmak saçma, bu da senin fikrin.

Ortak paydaya gelecek olursak KADIN TAKIMIMIZ bu haberler doğru ise 2005'ten sonra ilk kez bu kadar değersizleştirilmiştir. Büyük bir üzüntü ve utanç vesilesi.

Aynı şey Liv Hospital içinde geçerli lakin kendilerinin sponsorluk görevlerini ne kadar yerine getirdikleri tartışılır.

İkiside birbirinden rezalet sponsorlar zaten. Verdikleri üç kuruş olduğu için onun da nereye gittiğini sorgulamıyorlardır bile.

Can Topsakal : Kelsey tedavisi için ABD'ye gidiyor. Sancho'nun ödemeleri bugün yatırılacak. 2 hafta içinde Kelsey dönecek ve onun da ödemelerini yatıracağız.

Hadi inşallah. Şaka gibi oyuncu transferi bekliyorken oyuncu gitmesin diye dua eder hale geldik ..

Murat Özyer: "Birtakım sıkıntılarımız var. Kelsey Bone, gitmek istedi. Geri döndürme şansımız var."
Bu adam böyle diyorsa kesin dönmez.

fbden ayrılan Angel ile görüştüğümüz haberleri çıktı. Aslı astarı nedir bilmiyorum ama olsa güzel olurdu. zaten fb Zellous için bonservis ödemek zorunda bize

JustWomensBasketball @JWsBasketball · 56 dk.
SON DAKİKA: Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe'nin yollarını ayırmaya hazırlandığı Angel McCoughtry için devreye girdi.

Alacakları dolayısı ile kulübüyle pazarlıklarını sürdüren yıldız forvet, anlaşma sağlandıktan sonra sözleşmesini feshederek serbest kalacak.

Özyer aklıma gelince hevesim kaçıyor :(.

valla ayıp-utanmazlık ya transfer düşünmek şu zamanda.

SON DAKİKA: Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe'nin yollarını ayırmaya hazırlandığı Angel McCoughtry için devreye girdi.

Alacakları dolayısı ile kulübüyle pazarlıklarını sürdüren yıldız forvet, anlaşma sağlandıktan sonra sözleşmesini feshederek serbest kalacak.

Özyer aklıma gelince hevesim kaçıyor :(.

Biz oyuncularimiza para veremiyoruz daha. O nasil oluyor:D

Geri
Üst Alt