Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 13.628
- 1.352
- 1.468
daha ne adamlar var,kupalar alındığında mikrafonlar karşısına çıkıp şampiyonluk primi sözü veripte oyuncuların normal alacaklarını ödemeden kaçanlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maguruscunun yönettiği bir kulüpten ne bekliyorsunuz ki. Kacmakta geç bile kaldılar. Ünal Aysal gibi bir vizyonu çok ararız biz.
Benim anlamadığım bu Odeabank yöneticileri ne iş yaparlar? Az yada çok bu şubeye sponsor oldularsa bu oyuncular nereye gidiyor, niye parasını ödemiyorsunuz diye neden hesap sormuyorlar?
Öffffff ben Ünal Aysal'dan bahsederken amatör branşlara verdiği önemden dem vurdum. O adam sayesinde erkek basketbolda Efes ve ulker seviyesine çıktık, şampiyon olduk, elde güzel işler yaptık. Kadın basketbolunda da el kupası ve daha birçok kupa. Oyle veya boyle bu adam gitti ve basketbol topunu görse bomba sanacak bir kıronun ve ruhu 500 yaşında olan bir şike yalacisinin eline kaldık. Durum bu yani. Hiç unal aysal kavgasına giremicem, sadece amatör branşlara bakışlari açısından demiştim.
Aynı şey Liv Hospital içinde geçerli lakin kendilerinin sponsorluk görevlerini ne kadar yerine getirdikleri tartışılır.
JustWomensBasketball @JWsBasketball · 56 dk.
SON DAKİKA: Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe'nin yollarını ayırmaya hazırlandığı Angel McCoughtry için devreye girdi.
JustWomensBasketball @JWsBasketball · 56 dk.
Alacakları dolayısı ile kulübüyle pazarlıklarını sürdüren yıldız forvet, anlaşma sağlandıktan sonra sözleşmesini feshederek serbest kalacak.
Özyer aklıma gelince hevesim kaçıyor.
Biz oyuncularimiza para veremiyoruz daha. O nasil oluyor![]()