Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

Bizde skorerlerin hiç biri yok. Sancho Nevriye ve Zellous gibi saglam oyuncular hemde. Hücumda zorlaninca defanstada zorlaniyorsun. Rahat önlem alabiliyorlar. Zellousu geri getir ey murat özyer denen şarlatan. İş işten geçmeden olsun.

Son düzenleme:
Yeni yönetimin son Avrupa şampiyonu bu takımdan haberi var mı acaba? Zellous geri gelmeli acil ya da yerine başka bir skorer. Selçuk'a, Burak'a para vereceklerine bu kızlara versinler.

bu tbf t v deki spiker ya botas li yada kus resmen.
adam her botas basketlerinde bir heycan yapior ki evlere senlik

Bone sahada yigilip düşecek diye korkuyorum. Nefeslenmeden oynuyor. O bünyeyle zorlaniyor.

Ayşegül'de potansiyel var. Negatif yönü fazla heyecan yapiyor. Sancho Barbara ligde beraber oynabiliyordur umarim.

Tebrikler kizlar

Şu branşın en iyi hocası elimizde, yani şöyle bir rahat 5 sene domine edecek durumumuz var ama hala kısa transferi olacak mı diye bekleniyor. Hadi taraftar falan neyse de Ekrem Hoca'ya ayıp.

Vay be helal olsun kızlar özveriyle mücadele ediyorlar.Eksikler belli herkes biliyor umarım doğru bir tercih yapılır

Arkadaşlar, Ayşegül'e zaman tanıyın biraz potansiyelli oyuncu, geçen sene Kayserideyken bize karşı oynadığı maçları izleyin fikrinizin oluşması için, azcık sabır çok da genç üstelik,Ekrem hocanın elinde sezonun 2.yarısı ne hale gelecek görelm :)

Takım serbest atış özürlüsü vallahi. 8/15 ne ?

Euroleague'de iki maçımızı da serbest atışlardan kaybettik. Hala ders almamışlar. Allah'tan Hatay Bşb de boş atışları kaçırıyor yoksa önde bile olabilirlerdi.

Barbarayi alacagimiza Şaziye olsaydi daha iyi olurdu. Degişme şansimiz varsa hemen degiştirelim. Barbara boş beleş oyuncu.

Alınabilecek devşirmelerdendi. Geçen maç 5/6 üçlük attı, ortası yok ki. Şimdi Şebnem de döndü. Rotasyon genişler.

Ben oyun stilini begenmedim. Yavaş bir oyuncu. Sadece şutlarla ilgili degil. Sancho o olunca oynayamiyor. Defansida iyi degil. Şebnem Şaziye daha iyi olurdu. Deniz'de bizde oynayamaz.

Geri
Üst Alt