Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

1,5 dakida 9 sayı yeyip maçı buradan veriyorsa bir atkım o takımdan adam olmaz arkadaş.Hepsini sepetlesinler.

2 arkadaş hariç diğer tüm arkadaşları tebrik ediyorum,yapılcak en iyi oyunu oynadılar.

Martinez boş turnikeyi kaçirdin 3 lügü yedik Maç gider. 73-65 oldu. 59-50 den maç gitti. Bu mücadeleye galibiyet olmasi lazimdi. Murat Özyer seni aniyorum. Bari Ligi alalim. Zellousu geri getir. Ya da defol git.

Bu takıme hem Whalen hem Zellous lazım. Çünkü ne oyun kurucu ne şutör var. Bone'u da şutlasınlar.

Ekrem Hoca'yla Avrupa'yı 4-5 sene domine edebilecek gücümüz varken şu durum üzüyor ama hak ettik tabi. Şube böyle yönetilirse sonucu da aynı oluyor.

Ayrıca Ekrem Hoca'nın maç boyunca takıma doğru işler yaptırım Eka'nın son hücumunda faul hakkımız 3 iken neden faul yaptırmadığını anlayamıyorum.

Bu arada Whalen Abdullah Gül Üniversitesi'ne gitmiş. Gülüyorum artık sadece.

basketbol hata affetmez,o miniminnacık hatalarda hep aleyhimize sonuçlandı böyle de şansızlık zor görülür.

Mücadeleye yazık oldu
Martinez, Casas ve Ayşegül bu takıma layık değil
Ayrıca son 1,5 dakikaya 9 sayı önde giren takım maçı kaybediyorsa teknik heyet de bu işten sorumludur
Güç farkı ne olursa olsun Kadın baskette bu surede bu fark çok büyük bir avantajdır..

vay a.q kekoları kayseri'ye bile oyuncu kaptırıyolar.

Alba torrens sanırım gittiği yerde pek oynayamıyor . Mutsuzsa geri alalım devre arası..

Little döndü çok önemli bir yıldız. Bu takıma alba ve ışılı geri getirsen yine kupa finaline oynardı.
En önemli eksiklik oyun kurucu

Martinez ve Casas i bulup getirenlerindir suc. Gecen senekilerin 3 seviye alti bu ikisi.

İşil'i dönüyorsa hemen gelsin. Martinez euroligde oynar. Zellous olsaydi Martinez'den böyle zorlama şeyler görmezdik Taurasi'nin o son topu atacagi belliydi. Faul yapmayi unutursan yenilirsin. Bunlar turnike atarken potaya bakmiyorlarmi onu anlamiyorum. İşil da böyle atamazdi. Deli olurduk. Şutör yok elimizde Euroligin favorisine kafa tutuyoruz. Casas'i kiralayalim.

Dubjlevic ligde kesin oynamali Bone yerine. Bugün enfes oynadi. Ligde bu ay'in 25 inde evimizde Fener ile maçimiz var. Ev sahibinin önemimini biliyoruz ama Murat Özyer denen mahluk bilmiyor. Biz Zellous transferini yapip 7 de 7 yapabiliriz ama bu Eka bizim gruptan çikmamizi engelleyebilir.;)

Neyse ben Ekrem hocaya üzülüyorum. Ona ayip ediliyor.

Geçenler birisi konuşuyordu Işıl'ı getirebilirim diye. Getirsin o zaman. Konuşmaya gelince herkes konuşuyor ama icraate gelince kimse yok. özyer de utanmadan twitterda bayan takımına transfer gündemde değil yazıyor. Twitter da yazılanalra göre Ocak ya da şubat gibi fb Maya Moore'u getiriyormuş Angel yerine. Bu yıl lig şampiyonluğu da gelmez.

Geri
Üst Alt