Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

Penny Taylor hep begendigim oyuncuydu. Ben onu Taurasiden bile fazla begeniyordum.

2 Numarada oynuyor daha çok her ne kadar 34 yaşında da olsa büyük oyuncu.

Biliyorum ama insiyatif alıp asist de yapabilen bana göre oyun zekası en yüksek bayan basketbolcu kendisi.

İyi de şut sokar.

Mücadele gücü de iyidir.

Lig favorisi oluruz, elenmezsek Euroleague için de iddialı olabiliriz.

Bence Euroleague'in en iyi 2 takımı Kursk ve UMMC bu sene ikisi ile de başabaş oynadık.

Biliyorum ama insiyatif alıp asist de yapabilen bana göre oyun zekası en yüksek bayan basketbolcu kendisi.

İyi de şut sokar.

Mücadele gücü de iyidir.

Lig favorisi oluruz, elenmezsek Euroleague için de iddialı olabiliriz.

Bence Euroleague'in en iyi 2 takımı Kursk ve UMMC bu sene ikisi ile de başabaş oynadık.

aynı zamanda salona seyirci çeker :)

nevriye ile şebnem bıraksa dumanmışısz,takımda öyle yerli kıtlığı var ki penny gelse kesilene de yazık olacak,yine bişey eksik olacak,ışıl'da lazım.

Penny olursa çok iyi olur, hızlı olursa daha da iyi olur.
Kadın takımı bazen öyle bir tıkanıp kalıyor ki, o tıkanıklıkta kilidi açacak biri lazım.
Penny'yi alın, o zaman çapraz grupta korkulacak takım kalmaz, kim gelirse gelsin.
Ama geçirdiğiniz her gün, hatta saat bile gruptaki 4.cülüğümüzü bile tehlikeye atıyor.

Penny gelirse tribünlerdeki kişi sayısının da hatırı sayılır derecede artacağına inanıyorum :)

Penny Taylor'u alalım yanına da milica dabovic'i alalım o salon bak nasıl doluyo :)

Şu Engin'in (şike tapelerinde "Kelerman" olarak geçiyor) kendini bir bok zannetmediği, sadece sıradan bir hakem olduğunu bilmediği bir maç var mı?
İnsan psikolojisinden zerre kadar anlamayan, ego manyağı bir şahıs sıradan bir hakem olduğunu unutup bugün Ekrem Memnun'u maçtan atıyor!
G.Antep'te taraftara küfrediyor, Galatasaray taraftarına küfrediyor, taraftarı polise vermeye çalışıyor! Adamın ağzına verdiğiniz düdük, o düdüğe güvenerek kendini bir bok zannediyor lan!!!
Dün hocaları ayağına çağırıp, 40-50 yaşındaki adamları çocukmuş gibi azarlıyor!!! Bugün oyundan attığın adamın yaptığı hizmetlerin 100 de 1 ini yapmamışın, ama ülke fethinde en önemli adammış gibi davranıyorsun!!!
Engin'in 1 (yazıyla bir) tane "adam" gibi yönettiği bir maç hatırlamıyorum!!! Hakem listesinde bunun ismini görünce hemen yüzüm buruşur!

2-3 sene önce yanlış hatırlamıyorsam Abdi İpekçi'de taraftarı polise şikayet etmişti ve 2-3 kişiyi polise aldırmıştı kendi sıçtığı boka sinirlenip tepki gösterdiği için!

Ha bu Engin çok kuralacıyım diye geçiniyorsa, burda seyirciyle pek bi samimiydi, teknik faul vereceği yerde!!!
https://www.youtube.com/watch?v=7p6hQbjBZZA

Turgay efendi, madem baskette yabancı sınırını kaldırdın, şu fosilleşmiş hakemler için de sınırı kaldır be! Hiç değilse şu düzene alışmış 30-35 yaş üstü hakemleri kıçına tekmeyi vur, gençlere şans ver ya da yabancı hakem getir!

Penny Taylor gelirse

PG: Nuria-Ayşegül
SG: Penny-Casas
SF: Dubljevic-Şebnem
PF: Sancho-Bahar
C : Bone-Nevriye

Feci SIZE'lı bir takım oluruz.

Prag'ı deplasmanda yenip, içeride de 1 maçı kazanabilirsek eğer bu gruptan 4.olarak çıkıp,Fenerbahçe ile eşleceğiz büyük ihtimal.

Orada da bence avantajımız olacaktır. Ekrem hoca çözdü Fener'i.

Bu kadro iyi oynasın yine FINAL-4 yapar.

Ulan dağıttınız mis gibi şampiyon takımı.. bi tarık çamdal parasına kadroyu muhafaza edip tekrar Euroleague'i kazanabilirdik..

Bütün sorumluların Allah cezasını versin..

Ulan dağıttınız mis gibi şampiyon takımı.. bi tarık çamdal parasına kadroyu muhafaza edip tekrar Euroleague'i kazanabilirdik..

Bütün sorumluların Allah cezasını versin..
Bu takımın dağılmasında yöneticiler kadar taraftar da suçlu bence. Takıma hakkettikleri desteği vermediler.

Bu takımın dağılmasında yöneticiler kadar taraftar da suçlu bence. Takıma hakkettikleri desteği vermediler.

Bizim "amatör şubeleri kapatalım yeah" diyen taraftara zaten diyecek söz yok..

Neymiş "zarar ediyormuş".. ulan sen koskoca Galatasaray'sın.. tarık çamdal, salih dursun gibi kütüklerden her sene milyonlarca euro zarar ediyorsun zaten..

Gerekirse bu topçu müsvettelerinden birini almayıver, bayan basketbol şubesi o parayla koca sezon döner..

Sen markasın.. herşey para değil.. Euroleague şampiyonluğumuzu senelerce anlatabiliriz.. 3-5 milyon değil, paha biçilmez değerler bunlar..

İnşallah bir gün bütün taraftarlar bu bilince ulaşır..

penny allstar bir oyuncu şampiyon oluruz rahat gelirse avrupadada iddaalı konuma geçeriz

Galatasaray Basket @GSbasket · 17 dk. 17 dakika önce
Bir oyuncumuzu daha kaybetmeden & Galatasaray'ın itibarı zarar görmeden bu krizin yönetimimiz tarafından sonlandırılacağını temenni ediyoruz
0 yanıt 8 retweet 7 favori
Yanıtla Retweetle8 Favorilere ekle7
Daha fazla
Galatasaray Basket @GSbasket · 17 dk. 17 dakika önce
Kadın takımımızın yabancı oyuncuları, sonu gelmeyen ödeme skandalları yüzünden büyük ölçüde huzursuzluk duymakta.

Rezil herifler. Sizin gibi basiretsizi az bulunur. Birde Penny Taylor diyorlar. Şu liselilerin defolup gittigini görürüm umarim. Böyle yönetimin içine ediyim.

Sadece yarım sezon oynaması için Serdar Aziz'e 3-4 milyon euro'ları kolaylıkla verebilen yönetimin basketbol takımlarımızın oyuncularına maaşını bile vermekte zorlanıyor. Yersen!

Geri
Üst Alt