Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

Tebrikler kızlar. Bugün transferde son gün ve hala oyuncu alınmadı. Artık ne desem bilemiyorum....

Tebrikler Sarayın Sultanları.

Zor bir virajı daha kayıpsız atlattık. Artık bundan sonrası görev {sözde(!)} yönetimde !

Galatasaray’da basketbol şubesinin başına geçen Ural Aküzüm, maddi sorunlar nedeniyle kadın takımından ayrılan Kelsey Bone’un geri döneceğinin söyledi.

Ural Aküzüm, ”Taraftarlarımıza müjdem var. Kelsey Bone yarın takıma geri dönecek. Galatasaray Odeabank için bir gelir havuzu oluşturuyoruz ve skorer kısa bir oyuncu transferi daha yapacağız” dedi.

Ayrıca Bone’un Fenerbahçe maçında sahada olacağı ifade edildi.

Bone transferi diyorsunuz da eldeki oyuncuydu. Yönetimin becereksizliğini kapatması bu Bone "TRANSFERİ". Ayrıca rotasyonu rahatlatacak bir transfer olmadı. Sadece Bone "DÖNDÜ".

Sözleşmeli oyuncuyu geri getirip bununla övünmek nasıl acizliktir?

Martinez-Transfer-Jelena-Sancho-Bone

O transfer olur ve iyi bir isim olursa FINAL 4 yaparız. Ligi de alırız.

valla ben bone'un dönmesine bile duacıyım,Ekrem Hoca takımdaki şütör eksikliğini dubjlevic ve bhaar'ı 3'e çekerek muhteşem taktik dehasıyla çözdüğüne inanıyorum ayrıca casas son zamanda kendini bulmaya başladı,casas'a çok güveniyorum ben.tek kötü şey ligte bir yabancının yedek kalacak olması.

GS odeabank -84-40 Edirne

SaNCHO 20 Dakikada 33 sayi 7 ribaund yapti.

Tebrikler Sarayın Sultanları :)

odeabank bjknin ardındna fbülkere de sponsor olmuş..sene başında bizdeki sponsorluğunda fiyat düşürmüşlerdi..adam gibi sponsor bulamadık lan..

Beşiktaş, TKBL'de 21. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe'yi evinde 91-84 yenerek, ligdeki 11. galibiyetini aldı.
Fenerin yenilgi sayısı 5 oldu bu çarşamba bizim maç var muhtemelen kaybederiz ama liderliği almalıyız artık.

Beşiktaş, TKBL'de 21. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe'yi evinde 91-84 yenerek, ligdeki 11. galibiyetini aldı.
Fenerin yenilgi sayısı 5 oldu bu çarşamba bizim maç var muhtemelen kaybederiz ama liderliği almalıyız artık.

önmüzde 3 kritik mac var fener ist üni ve aski bi tek fenere yenilme kredimiz var

1'likte olur 2.likte olur artık,fenere karşı saha avantajı kaskiye-fenere kaybetsekte yine bizde,kaski'ye kaybetsekte bişey olmaz.yine 1.lik geliyorrr

Geri
Üst Alt