Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

kelsey bone gene parası ödenmediği için ülkesine gitmiş

E tabi dün gece yazdıklarından sonra anlamalıydık bir şey olacağını.

parası 1 gün gecikmeli ödenmiş gittikten sonra ben böyle rezil bir yönetim görmedim

Duygun Yarsuvat çişini tutamiyordur. Bone'yi nasil tutsun. Bu uyuntu herifi başimiza getirenler sürünsün.

gelmiş geçmiş en kötü yönetimlerden birisi. play-off için tekrar geri getirebilseler bari. yoksa bu yönetim şampiyonlugu fbye hediye edecek.

JustWomensBasketball ‏@JWsBasketball
SON DAKİKA: Bir süre önce Galatasaray Odeabank'tan ayrılan Kelsey Bone, bir kez daha takıma geri dönüyor.

Şu sezonu da şampiyon tamamlayalım, sonra durumuna bakarız.

Sevgilisi ile işlerini düzeltmiş demek ki. Bu iyi oldu şampiyonluk için çok önemli bir parça bizim için

Son düzenleme:
Şimdi Bone'ye sallayacağım da işte akla Özyer yönetim falan geliyor biraz kendimi geri çekiyorum. :)

duba gibi olmuştur bone dönmesin de oynatılmasın da,casas formda bu kadro şampiyonluğa yeter.

Bone da abarttı iyice. Bu saatten sonra dönmesin bir zahmet. Seneye de görmek istemiyorum onu. Gitsin psikolojik tedavi görsün.

şu sıralarda bayanlar da bütün takımlar önümüzdeki senenin kadrosunu kuruyor.acaba bizimkilerde böyle bi çalışma var mı ?

bi o var ama ondan da emin değilim..her an takımıyla sözleşme uzattı haberleri duyabiliriz.

Orduspor'a kiralık verdiğimiz Barbara Turner de gelecek sezon takıma katılıyor. Şebo ve Nevriye basketbolu bırakacaklar diye biliyorum. Nuria Martinez yeni sezon için İspanya'nın Avenida takımı ile anlaştı. Kelsey Bone bu olaylardan sonra kesin gider. Casas'ın da takımda kalacağını düşünmüyorum. Belki kalırlarsa Jelena ve Sancho kalır. Zaten bu sezon ligde fark yarattıysak onların katkısıyla yarattık.

Seneye;

PG : Işıl - Ayşegül
SG : Amerikalı yıldız - Nuria (ikna edilirse)
SF : Barbara Turner (Bahar Öztürk) - Simay Karaman
PF : Sancho - Jelena
C : Nevriye (1 sene daha) - Candace Parker - İnci

Toplasan en fazla 6-7 m'lik bir kadro. UMMC bu sezon sırf 14 m harcadı ona rağmen şampiyon olamadılar. Doğru kimya ve Ekrem Hoca ile yeniden 3 kupa toplayabiliriz. Çok zor değil kadın basketbolunda başarılı olmak. UMMC, Kursk ve Prag dışında Avrupa'da yatırım yapan takım yok. Belki Fb ve biz yapıyoruz. Fb de seneye amatör şubelerde küçülecekmiş.

Orduspor'a kiralık verdiğimiz Barbara Turner de gelecek sezon takıma katılıyor. Şebo ve Nevriye basketbolu bırakacaklar diye biliyorum. Nuria Martinez yeni sezon için İspanya'nın Avenida takımı ile anlaştı. Kelsey Bone bu olaylardan sonra kesin gider. Casas'ın da takımda kalacağını düşünmüyorum. Belki kalırlarsa Jelena ve Sancho kalır. Zaten bu sezon ligde fark yarattıysak onların katkısıyla yarattık.

Seneye;

PG : Işıl - Ayşegül
SG : Amerikalı yıldız - Nuria (ikna edilirse)
SF : Barbara Turner (Bahar Öztürk) - Simay Karaman
PF : Sancho - Jelena
C : Nevriye (1 sene daha) - Candace Parker - İnci

Toplasan en fazla 6-7 m'lik bir kadro. UMMC bu sezon sırf 14 m harcadı ona rağmen şampiyon olamadılar. Doğru kimya ve Ekrem Hoca ile yeniden 3 kupa toplayabiliriz. Çok zor değil kadın basketbolunda başarılı olmak. UMMC, Kursk ve Prag dışında Avrupa'da yatırım yapan takım yok. Belki Fb ve biz yapıyoruz. Fb de seneye amatör şubelerde küçülecekmiş.

Yabancı/Devşirme statüsü ne oldu Yasin?

Geri
Üst Alt