Galatasaray Odeabank Eurocup Şampiyonu Oldu!

olağan üstü bir taraftar kitlemiz var genç dinamik ve eğitimli umarım bu büyük taraftara yakışan bit yönetim tez zamanda başımıza geçer

Şükürler olsun

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duygulandım lan özlemişim böyle güzel günleri

D5803 cihazımdan gönderildi

Galatasaray ilklerin ve enlerin takımıdır ve biz bunu bugün de gösterdik.Bu başarıda emeği geçen başta Ergin Hoca'mız ve basketçilerimiz olmak üzere herkese teşekkürler.

Takima prim ver lan yağuşak baskan.

Bu taraftar basketbolu seviyor, umarım bu kupa gelecek sezonun bütçesini planlayacaklar açısından iyi bir motivasyon kaynağı olur.

Heyt be kupa beyi Galatasaray, biz doğamızın gereğini yaptık. Türkiye laiktir laik kalacak ve yönetim istifa sesleri (şampiyonluktan sonra) taraftarımızın sahip olduğu seviyeyi ve algısını göstermesi, öncü olması adına yine diğerleri için örnek teşkil etti. Koçundan, oyuncusuna, taraftarına herkese helal olsun.

Şu ülkede belki de tek mutluluk kaynağımız Galatasaray. Ne güzel ki Galatasaraylıyız, ne güzel ki bu ülke Galatasaray gibi bir kulübe sahip.

Galatasarayım yüzümü güldürdü

Helal olsun size be

T@patalk ☆☆☆☆

Korkunç bişey. Her an ağlayabilirim. En başta Ergin Ataman, daha sonra Lasme ve tüm ekip büyük bir başarıya imza attılar.

BURDAN DURSUN'U DA AÇIKÇA UYARIYORUM, GIT SPONSOR BUL TELEKOM'LA BIRLEŞ NE YAPARSAN YAP IYI BIR BÜTÇE YARAT TAKIMA. 3 MİLYON DOLAR BUTCELI EUROLEAGUE TAKIMI MI OLUR LAN

Gurur duydum helal olsun

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

O degilde eger finalde Galatasaray varsa baskette isterse Golden State gelsin futbolda real barca bayern karmasi gelsin koyar geceriz.

Inanilmaz winner bir kulubuz.

Geri
Üst Alt