Galatasaray Odeabank'ta Dentmon'a Af Çıktı!

Tuncay Özaslan

★★★★
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımızın iki Amerikalı oyuncusu Justin Dentmon ve Russ Smith, bilindiği üzere Başantrenörümüz Ergin Ataman’ın kararıyla kadro dışı bırakılmıştı.

Dün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, her iki oyuncuya da para cezası verilmiştir. Başantrenörümüz Ergin Ataman’ın raporu doğrultusunda, Justin Dentmon’ın kadroya dahil edilmesine, Russ Smith’in de kadro dışı halinin devamına karar vermiştir.

Kamuoyunu bilgilendiririz.

Adaletsizlik.

Eger 2si teknik sebeplerden dolayi degil, disiplinsizlikten dolayi kadro disi kalip biri icin af cikiyorsa, bu haksizliktir.

Russ Smith'in kontratından kurtulmaya çalışıyorlar mevzu bu.

Yanlis yaptik

Ne guzel 2 de 2 yaptik dar kadroyla umarim takim etkilenmez

Arda ,dentmon pek oyun stiliyle veya karakteri ile sorun yaratacak havada biri gibi gorunmuyor

bizi geri donduren ,emirin ozverili oyunu , biraz da benim de beklemedigim ,yanildigim tibor etkisi ... gerisi ayni oynuyor , hatta alex tyus ta dusus var ilk maclara gore

ben euroleague de bir hedefi kovalayabilecegimizi sanmiyorum ama seyirciye guzel maclar, ve bazi galibiyetler yasatacaklardir

Arda ,dentmon pek oyun stiliyle veya karakteri ile sorun yaratacak havada biri gibi gorunmuyor

bizi geri donduren ,emirin ozverili oyunu , biraz da benim de beklemedigim ,yanildigim tibor etkisi ... gerisi ayni oynuyor , hatta alex tyus ta dusus var ilk maclara gore

ben euroleague de bir hedefi kovalayabilecegimizi sanmiyorum ama seyirciye guzel maclar, ve bazi galibiyetler yasatacaklardir

Top paylasimi iyiydi son 2 macta,emir ve sinan iyi bir is cikardi aslinda simdi dentmon dönünce belki emir tekrar düsüs yasayabilir

Umarim yanilirim

Ataman bütün laflarını yutuyır bu sezon. Kurduğu saçma kadronun bedelini ödüyor. Dentmon en fazla el üstü üçlük atar, fazlasını beklemek olmaz. Russ ise evlerden ırak.

Geri
Üst Alt