Galatasaray, Oğuz Aydın İçin Bonservis Pazarlığını Sürdürüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanyaspor, Oğuz Aydın için 5 M € üstünü istiyor.
Bucaspor'un % 15 hakkı var. Galatasaray para + Eren Aydın teklifi yaptı. Ali Turap ismi gündeme gelebilir. Yakın zamanda resmiyet bekliyorum.

[Ertan Süzgün]

kismen bende sevgili kerem gibi - ligi -
biz ve derbiler haric 2000lerin basindan beri takip etmiyorum.istisna durumlar haric.

oyuncuyu ve ligi yakindan takip eden renkdaslarin yorumlari referans olabilir bu baglamda.

@Murat Durmaz , @Aras Şimşek , @Hayri Cund , @Sami Karakoç , @Kolpa Kemal Kürek bu yetenege dair dusunceleriniz neler ?

saygi ve selamlar.
Maliyeti ne olur bilmem ama ligde kadromuzda olsun diyeceğim birkaç isimden birisi. Futbolun sadece ayakla oynanmadığını biliyor

Ederi 2-3-4 tür belki. Sıklıkla vurgu yaptığım 'yarışmacı kimlik' birkaç milyon fazla vermeyi gerektiriyor böyle durumlarda. Yerli oyuncu havuzunda direkt rotasyona katabileceğin çok az oyuncu var; onlarda da ince hesaplara girersen transfer yapamazsın. Bunu 2000-2010 döneminde, mali şartlar nedeniyle yaşamış, belli aşamaya gelmiş transferler için FBJK devreye girdiği anda kuyruğu kıstırıp olay mahallinden uzaklaşmıştık da yerli rotasyonumuz bitme noktasına gelmişti hani...

Hep soyledigim gibi fener macinda yaptigi satistsn dolayi sevemedim ama kuslara gitmesini de istemiyorum. Para varsa verilsin.

Kendimce belirlediğim 1,75 Milyon € üzerine verilen her bonservis bedelini gereksiz buluyorum.

kerem giderse esas alınması gereken adam eren dinkçydi ,onu aptalca kaçırdıgımız icin oguz dısında alternatif kalmadı

yunus akgünden iyi mi ? sanmıyorum

Saf yetenek olarak yunus cebinden 3 tane Oğuz aydın çıkarır ..Fakat adanadayken ligin yıldızı olan yunusla keciorenden gelen barış alperin şu an geldiği noktalara bakınca saf yeteneğin tek başına hiçbir anlamı olmadığını görüyoruz ..
Bizim ilk bakacagimiz şart fiziksel kalite olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt