- 18 Mayıs 2011
- 19.333
- 10.156
- 1.688
Ligi takip etmediğim belli... Nasıl oynuyor bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kismen bende sevgili kerem gibi - ligi -Ligi takip etmediğim belli... Nasıl oynuyor bilmiyorum
Tier 3 > Tier 2
son gelisme bu sekilde..
Maliyeti ne olur bilmem ama ligde kadromuzda olsun diyeceğim birkaç isimden birisi. Futbolun sadece ayakla oynanmadığını biliyorkismen bende sevgili kerem gibi - ligi -
biz ve derbiler haric 2000lerin basindan beri takip etmiyorum.istisna durumlar haric.
oyuncuyu ve ligi yakindan takip eden renkdaslarin yorumlari referans olabilir bu baglamda.
@Murat Durmaz , @Aras Şimşek , @Hayri Cund , @Sami Karakoç , @Kolpa Kemal Kürek bu yetenege dair dusunceleriniz neler ?
saygi ve selamlar.
sanmıyorum kalacağını açıkçası - o yüzden bu kadar bastırıyoruz bu adama.Bunu alip keremde elde kalirsa ne halt yeriz acaba
İyi olan oynar, daha güzel.Bunu alip keremde elde kalirsa ne halt yeriz acaba
Yunus ile oyuncu tarzı açısından çok farklılar. Fizik olarak iyi. On alan preside yapıyor. Çok sıkıştırsak sağ bek bile denenebilecek kadar git gel yapabilir. Absürt bir rakam olmadığı sürece takımda olması faydalı oluryunus akgünden iyi mi ? sanmıyorum
yunus akgünden iyi mi ? sanmıyorum