Galatasaray, Olcan Adın'a 11 Milyon 800 Bin TL Ödeme Yapacak!

b80201811b7322a194b65f200c8de538.jpg

İhanetin resmi alın size
Savunmaya bak ya valla çıldıracam en sonunda

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Bu savunmaya göre Uefa'dan nasıl men edildik resmen belli, adamların önüne bileklikle çıkmıştır kesin :asd22:

Furkan ben cok iyi hatirliyorum Aysal demisti ben Dursun bey'e nasil savunma yapmalari gerektigini ve cezadan nasil kurtulacaklarini anlatabilecegimi ilettim ama kendisi ilgilenmedi diye.

Ben adim gibi eminim Aysal olsaydi ceza almamizi önlerdi, belki yüklü para cezasi ödeme durumunda kalirdik ama men cezasi almamizi önlerdi bence.

böyle bir para kazanma şekli yok.

bu kadar seviyesiz adamların maliyetlerini şişirerek kulübe getirenlere yazıklar olsun. komisyoncu adiler.

Furkan ben cok iyi hatirliyorum Aysal demisti ben Dursun bey'e nasil savunma yapmalari gerektigini ve cezadan nasil kurtulacaklarini anlatabilecegimi ilettim ama kendisi ilgilenmedi diye.

Ben adim gibi eminim Aysal olsaydi ceza almamizi önlerdi, belki yüklü para cezasi ödeme durumunda kalirdik ama men cezasi almamizi önlerdi bence.

Ünal Aysal ceza aldırdı diyenlere yazım dedim, zaten Ünal Aysal gibi ilişkileri max seviyede adam zor buluruz. Ama hayroviç diyenlere Dursun çok güzel başkanlık yapıyor :D

Ünal Aysal ceza aldırdı diyenlere yazım dedim, zaten Ünal Aysal gibi ilişkileri max seviyede adam zor buluruz. Ama hayroviç diyenlere Dursun çok güzel başkanlık yapıyor :D

Zaten bi Hajrovici bellediler baska birsey yok. Ulan Dursun 10 tane Hajrovic aldi bugüne kadar.

Gecen sezon 8 transfer yaptik bir tanesini bile gözün kapali ilk 11 oynatamiyorsun daha ötesi var mi :D

Zaten bi Hajrovici bellediler baska birsey yok. Ulan Dursun 10 tane Hajrovic aldi bugüne kadar.

Gecen sezon 8 transfer yaptik bir tanesini bile gözün kapali ilk 11 oynatamiyorsun daha ötesi var mi :D

Neyse çok yazmayalım Aysal başganım hakkında, şimdi gelir kafa ütülerler. Hiç tartışasım yok :D

oha o nasil savunma lan

Ve bu adam dün o Carole denen futbol katilinin yerinde oynasaydı en az bir gol ve bir asist yapardı.

Dursun'un bugüne kadar bize yasattigi skandallar ile bir liste olustursak herhalde tüm gün yaz yaz bitmez o liste.

Allahtan belani versin senin HAIN. Bu kulübün görebilecegi en büyük hain sensin Dursun.

Bu parayla takım kuruyorlar be. Olcan Adın, Carole'den daha verimli oynuyordu sol bek oynadığı maçlarda.

Geri
Üst Alt