Galatasaray Ömer Yıldız'ı İstiyor!

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Galatasaray'ın UEFA'yı kaldıran efsane kadrosunda yer alan Elazığspor antrenörü Fatih Akyel, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Galatasaray, Ömer Yıldız'a kanca attı | İzle | Spor | Skorer.tv

İşte Fatih Akyel’in açıklamaları:

Galatasaray Ömer Yıldız ile ilgileniyor

Galatasaray’ın gündeminde olduğu iddia edilen Elazığspor'dan öğrencisi Ömer Yıldız'ı, Fatih Akyel’e sorduk. Bize şu yanıtı verdi: "Evet Galatasaray’dan izlemeye gelenler oldu. Sadece Galatasaray’dan değil Gençlerbirliği’nden de izleyenler ve soranlar oldu. Başka ilgilenen kulüpler de var. Geleceği parlak bir oyuncu. Eğer dediklerimizi yapar antrenmanı severse iyi bir oyuncu olacak’"

Ünal Aysal Galatasaray’a güç kattı

Geçtiğimiz sezon ve bu sezon başından beri Galatasaray’da belli bir problemin olduğunu söyleyen Akyel ‘’Ünal Aysal’ın Galatasaray’a güç kattığını düşünüyorum. Fatih Terim döneminde ki şampiyonlukta büyük katkısı var. Galatasaray bu ülkede çok büyük transferler yaptı. Drogba gibi Sneijder gibi büyük yıldızları Türkiye’ye getirdiler. Bunların hepsini Ünal Aysal yönetimi yaptı. Yani her zaman her şey iyi gitmeyebilir. Ünal Aysal’ın devam etmesi gerekiyor bence’’ ifadelerini kullandı.

webaslan

gelecegin hakan sükür'ümü, yoksa neyi..hadi bir unvan takılsın hemen.

bu arada yıldız demisken aklıma yaser yıldız geldi, ne kazıktı bea.

akyel deyince tiksindim

kadıköyde kaptana diklendigi günleri unutmadık

uefa yı kaldıran yıldızlar listesinin emre den sonra gelen soytarılardan biri hiç sevemedim bu herifi

Geri
Üst Alt